Snel je huis verkopen

Ontvang binnen 1 dag een bod

Postcode

Huisnummer

Staat uw woning al te koop?

JaNee

Wat is uw telefoonnummer?


Daar is iets mis gegaan, probeer het eventueel later nog eens

Bedankt voor het invullen. Uw aanvraag is
verstuurd. Ons nog beter op weg helpen?

Staat uw woning al te koop?

Dit veld is niet ingevuld

Wat is uw telefoonnummer

Reden van verkoop

Aanvraag wordt verstuurd..
Goed Uw extra info is verstuurd
Daar is iets mis gegaan, probeer het eventueel later nog eens

Geen makelaars. Geen verborgen kosten. Een echt mens
aan de telefoon en binnen een dag antwoord.

Hoe werkt het?

  • Onze werkwijze
  • Wie zijn wij
  • Verkopen & terughuren
  • Garantieprijs
  • Extra diensten

Waarom kiest u voor de Nederlandse
Vastgoed Maatschappij?

Ruim 600 woning eigenaren uit de brand geholpen en 15 jaar ervaring.
Directe verkoopzekerheid. Wij hebben geen drie dagen bedenktijd of financierings voorbehoud.
Uniek aanbod van woningen onder vrije verkoopwaarde.
Geen makelaars. Geen verborgen kosten. Een mens aan de telefoon en binnen een dag antwoord.

Referenties

Elly, Barendrecht

Odette Blankesteijn, Amersfoort

Marjolijn Coppens, Roosendaal

Corrie en Jan Van der Vliet, Dordrecht

Paula Bruigom, Ochten

LinksRechts

Ik had mijn appartement al geruime tijd te koop staan maar er zat weinig beweging in. Er staan erg veel appartementen te koop hier in Barendrecht. Ik heb inmiddels een huurwoning betrokken met mijn vriend in Rotterdam. Ik heb daarom gekozen voor verkoop aan de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Het bod lag wel een stuk onder de vraagprijs maar die was misschien toch wel wat aan de hoge kant. Afspraken en toezeggingen zijn allemaal nagekomen. De overdracht kon gelukkig al snel. Ik heb alleen maar positieve ervaringen met de Nederlandse Vastgoed Maatschappij!

Wij zijn zeer tevreden! De manier om super snel van je huis af te zijn. Een geruststellende gedachte dat je niet eeuwig aan je huis vast zit terwijl je gewoon weg wilt. We wonen nu sinds een jaar helemaal geweldig en zijn zeer blij dat we van ons vorige huis af zijn. Geen winst, beetje verlies maar het belangrijkste voor ons je kan verder met je leven. Onze kinderen konden precies gepland in het nieuwe schooljaar beginnen. Hadden we meteen moeten doen ipv 33 bezichtingen met een andere makelaar. Waar we erg moe van werden. Mochten we ooit weer verhuizen zou ik het zeker weer overwegen. Hopelijk koopt de Nederlandse vastgoed maatschappij dan ook de wat duurdere huizen op ;). Ons hartelijke dank! Super afwikkeling ook!  Aardige mensen!

De verkoop van ons appartement aan de Nederlandse Vastgoed Maatschappij bracht voor ons de zekerheid dat wij zelf door konden stromen naar een eensgezinswoning. Voor ons was deze keuze de juiste voor ons gezin. Dat heeft ons veel rust gegeven in ons leven.

Onze ervaring met de Nederlandse Vastgoed Maatschappij was prima, duidelijke informatie, alle afspraken zijn nagekomen en prima afhandeling via de Notaris. Kortom het was goed.

Mijn herinneringen hieraan zijn zonder meer positief te noemen. Afspraken werden keurig en op tijd nagekomen, met de medewerkers had ik een prima verstandhouding.
Het systeem via internet werkte heel goed; hierdoor kreeg het notariskantoor ook de juiste informatie voor het transport.
De reden van verkoop was mijn pensioenvoorziening.

Veelgestelde vragen

Mijn huis heeft (ernstig) achterstallig onderhoud. Is dit een probleem?

Nee, achterstallig onderhoud is geen enkel probleem als u uw huis verkopen wilt. De Nederlandse Vastgoedmaatschappij koopt regelmatig huizen met achterstallig tot zeer achterstallig onderhoud.

Is de Nederlandse Vastgoed Maatschappij werkzaam in geheel Nederland?

Ja, de Nederlandse Vastgoed Maatschappij is de enige landelijk werkende vastgoed-aankoop organisatie voor particuliere verkoop. Wij brengen geen biedingen uit op recreatiewoningen.

Zijn er overige kosten verbonden aan verkoop van mijn huis aan de Nederlandse Vastgoed Maatschappij?

Nee, net zoals bij een normale verkoop komen alle kosten koper (onder andere overdrachtsbelasting en notariskosten) voor rekening van de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Wij rekenen geen additionele kosten voor onze dienstverlening.

Indien ik mijn huis verkoop aan de Nederlandse Vastgoedmaatschappij, moet ik dan direct mijn huis verlaten?

Nee, u hoeft uw huis niet direct te verlaten. De oplevering/overdracht wordt in overleg met de Nederlandse Vastgoed Maatschappij bepaald, net zoals bij een reguliere verkoop via uw makelaar! Daarnaast kunt u kiezen voor diverse overige opties, bijvoorbeeld verkoop op afroep.

Brengt de Nederlandse Vastgoed Maatschappij altijd een bieding uit?

Nee, op minder courante woningen wordt veelal geen bieding uitgebracht. Dit zijn doorgaans duurdere woningen en appartementen in dunbevolkte regio’s. Ook kan het zijn dat bijvoorbeeld de huidige prijsstelling (veel) te optimistisch is. Indien wij deze prijzen eerst moeten corrigeren naar de huidige markt en daar een inkoop correctie op moeten toepassen zal het verschil erg groot worden. Op dat moment kiezen wij er voor om geen bieding uit te brengen.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Snel van uw huis af?

Postcode


Aanvraag wordt verstuurd..
Goed Uw aanvraag is ingediend
Daar is iets mis gegaan, probeer het eventueel later nog eens