Kies voor verkoopzekerheid

Hoe verkoop ik mijn huis? U bent niet de eerste die zich dit afvraagt. De huizenmarkt heeft de afgelopen jaren behoorlijk geschommeld. Dan was het weer hét moment om uw huis in de verkoop te zetten. En een paar maanden later zat iedereen met een dubbele hypotheek. Huizen werden toen gewoonweg niet verkocht. Kortom, een woning verkopen is een heuse klus. Kies daarom voor de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Wij bieden verkoopzekerheid. Daarnaast heeft u bij ons ook geen bemoeienis van een makelaar. Hoe gaat dit in z’n werk? Lees daarvoor verder. Of stel uw vragen direct via 0800-0200508.

Hoe verkoop ik mijn huis?

De verkoop van een huis kan erg lang duren. Ten eerste moeten er voldoende geïnteresseerden voor uw woning zijn. Hier hapert het al vaak. Maar zelfs als er al voldoende geïnteresseerden zijn komt het tweede moeilijke punt. Namelijk, kunt het eens worden over de prijs? Wat te doen als u al een hele lange tijd uw huis in de verkoop heeft staan? En uw dubbele woonlasten toch echt te hoog gaan worden? Of wilt u spoedig van uw woning af? Omdat het anders terecht kan komen in een nadelige executieverkoop? Dan zijn wij uw ideale partner. Hoe kunnen wij uw lasten verlagen? En u helpen uw woning te verkopen? Via enkele simpele stappen. In het kort werken wij als volgt. U verkoopt uw woning aan ons. Tegen een erg mooie prijs. Vervolgens huren wij uw woning aan u terug. Zo kunt er in blijven wonen. En hiermee verlaagt u uw kosten indirect. Zeker als u al te maken heeft met dubbele woonlasten. Kortom, verkoop uw huis aan ons!

Nog even de stappen in detail

Om onze aanpak u nog iets duidelijker te maken sommen wij graag voor u de belangrijkste stappen op:

  1. Vul uw gegevens in via ons contactformulier
  2. U ontvangt een richtprijs van ons
  3. Nodig ons uit voor een bezichtiging
  4. U krijgt een bod van ons
  5. Ga hiermee akkoord als u tevreden bent
  6. U ontvangt een concept-koopovereenkomst
  7. Plaats uw handtekening op de koopovereenkomst
  8. U woont dan als huurder in uw woning

Contactmogelijkheden

Wilt u meer weten voordat u uw gegevens achterlaat? Neem dan contact met de Nederlandse Vastgoed Maatschappij op via 0800-0200508. U weet nu het antwoord op de vraag ‘Hoe verkoop ik mijn huis?’, namelijk: via de Nederlandse Vastgoed Maatschappij!