Een verkoop kan heel snel geklaard zijn

Wilt u uw huis te koop zetten? Kijk dan eerst even naar de aanpak van de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. De woningmarkt is tegenwoordig nogal aan het schommelen. Het is dus geen garantie dat uw huis binnen no time verkocht is. Bovendien wilt u natuurlijk geen dubbele woonlasten betalen. Als u uw nieuwe woning wegens omstandigheden nog niet in kunt, maar u wel uw nieuwe én huidige hypotheek moet betalen, dan kunt u voor zeer hoge kosten komen te staan. Misschien wilt u uw woning nu al wel te koop te zetten, om een naderende executieverkoop te voorkomen. Kies in al deze gevallen voor de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Bij ons vindt u verkoopzekerheid. Hoe dat kan? Lees het hieronder!

Waarom een huis te koop zetten niet altijd handig is

Heel veel mensen zetten met goede moed hun huis openbaar te koop. Maar dit is niet altijd verstandig. De kosten kunnen namelijk erg snel oplopen. Er zijn geen geïnteresseerden in uw woning bijvoorbeeld. Of de kosten voor de makelaar stijgen naarmate de tijd verstrijkt. Of u heeft niet genoeg tijd te wachten op kopers. En dat terwijl uw woning steeds langer te koop staat. Besluit daarom uw woning niet openbaar te koop te zetten. Maar verkoop het direct aan de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Wij kopen uw huis voor een leuke prijs. U huurt het vervolgens weer van ons terug. Zo kunt u blijven wonen in uw vertrouwde woning, zonder een dure (dubbele) hypotheek te hoeven betalen. Kortom, biedt uw huis te koop aan bij ons. Wij geven u een passende richtprijs. Na een bezichtiging aan uw woning brengen wij een bod uit. Gaat u hiermee akkoord? Dan kan de verkoop afgerond worden!

Onze kenmerken

Wist u dat de vakmensen van de Nederlandse Vastgoed Maatschappij al meer dan tien jaar als betrouwbare partners in de vastgoedwereld bekend staan? Wij handelen snel, transparant en met maatwerk. Hierbij onze belangrijke kenmerken in enkele woorden:

  • Financieel gezond volgens Graydon
  • Gerenommeerd met Triple A-rating
  • Al 600 woningeigenaren geholpen
  • Wij bieden directe verkoop zekerheid
  • Geen bemiddelende makelaar nodig

Laat ons uw woning kopen

Kortom, er is een veel directere en zekere mogelijkheid naast het openbaar verkopen van uw woning. Laat de Nederlandse Vastgoed Maatschappij uw woning kopen. En huur hem direct zelf terug! Meer info ontvangt u via 0800-0200508. Vul direct ons online contactformulier in! U hoeft uw huis niet openbaar te koop te zetten om de beste oplossing te krijgen!