Wat te doen bij een woning die ‘onder water’ staat?

Een huis verkopen met een restschuld is alles behalve ideaal. U wilt waarschijnlijk in uw huis kunnen blijven wonen. En er toch nog een leuk bedrag aan overhouden. En niet meer vastzitten aan die dreigender wordende hypotheek. Wij bieden u de oplossing. Verkoop uw woning aan de Nederlandse Vastgoed Maatschappij! Wij bieden er een leuk bedrag voor. Waar moet u dan heen? U blijft gewoon lekker in uw oude en vertrouwde woning zitten! Nadat u uw woning met restschuld aan ons heeft verkocht, kunt u deze namelijk bij ons terughuren. Kortom, besluit uw huis te verkopen aan de Nederlandse Vastgoed Maatschappij! Lees verder of bel nu 0800-0200508.

Een huis verkopen met restschuld, wat houdt dat precies in?

Als u uw huis wilt/moet verkopen, komt er ontzettend veel op u af. Er moeten belangrijke keuzes worden gemaakt. En beslissingen zullen moeten worden genomen. Daarom leggen wij u graag uit wat het betekent als u een woning met restschuld te koop wilt aanbieden. Deze schuld houdt het volgende in: de hypotheekschuld op uw huis is hoger dan de waarde van de woning zelf. We zeggen dan ook wel dat uw woning ‘onder water’ staat. Kiest u ervoor uw woning te verkopen? Dan zou u normaliter blijven zitten met deze schulden. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Schakel daarvoor de Nederlandse Vastgoed Maatschappij in. Wij kopen graag uw woning. Ook als het al een tijd te koop staat. Wij overleggen met hypotheekverstrekkers hoe wij de woning, en daarmee de hypotheek, over kunnen nemen. Uw voordeel in deze werkwijze? Dat u kunt blijven wonen in uw vertrouwde woning. U huurt het namelijk van ons terug!

De Nederlandse Vastgoed Maatschappij in 5 kernwoorden

U begrijpt, als u uw woning via een makelaar laat verkopen, dan bent u ten eerste uw fijne woning kwijt. En ten tweede blijft u zitten met nare restschulden. Maak met de Nederlandse Vastgoed Maatschappij daarom een afspraak. Wij zorgen ervoor dat u tegen een goed bedrag in uw woning kunt blijven wonen. Als huurder. Wij hanteren namelijk de volgende kernwaarden:

  • Snel
  • Eerlijk
  • Ervaren
  • Vakkundig
  • Betrouwbaar

Ga ook huren!

Begrijpt u nu ook dat wij al zo’n 15 jaar ons werk eervol mogen uitvoeren? En al meer dan 600 woningeigenaren hebben kunnen helpen? Kies nu ook voor deze ideale oplossing. Bel snel 0800-0200508. Of laat uw gegevens achter. Een huis verkopen met restschuld kan veel narigheid opleveren, maar niet als u de Nederlandse Vastgoed Maatschappij inschakelt!