Neem maatregelen om een huizenveiling te voorkomen

Dreigt uw woning in een huizenveiling terecht te komen? Neem dan op tijd maatregelen en schakel de Nederlandse Vastgoed Maatschappij in. Wij zijn een groep vastgoedondernemers die uw huis zonder poespas van u koopt. Daartoe hebben we een manier ontwikkeld die in de praktijk werkt. Inmiddels hebben al meer dan 600 woningbezitters een huizenveiling weten te voorkomen door ons in te schakelen. Wij werken transparant en zorgen dat uw (potentiƫle) problemen met een huis snel worden opgelost. Als financiƫle instelling hebben wij een Triple A-status bij Graydon. Daar koppelen we meer dan 10 jaar ervaring aan. Zo weet u vooraf dat u met de Nederlandse Vastgoed Maatschappij te maken heeft met een serieuze partij. Neem contact met ons op om de mogelijkheden om een huizenveiling te voorkomen te bespreken.

Waarom heeft u baat bij het voorkomen van een huizenveiling?

Een huizenveiling valt vrijwel nooit gunstig uit voor de verkopende partij. Meestal is er sprake van een gedwongen verkoop. De waarde waar een woning voor wordt verkocht tijdens een veiling ligt vele malen lager dan de vrije verkoopwaarde van het object. Door te voorkomen dat er een huizenveiling plaats gaat vinden kunt u beter de Nederlandse Vastgoed Maatschappij inschakelen. Wij bieden u namelijk in een normale situatie een bod dat op ongeveer 60-70% van de vrije verkoopwaarde van uw woning ligt. Wilt u dus voorkomen dat uw pand in een veiling terecht komt? Kies dan voor het aanbod van de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. U kiest dan voor zekerheid en een gegarandeerde prijs.

Onze aanpak in het kort

We geven u graag een kort overzicht van de manier waarop wij te werk gaan:

  • U meldt uw pand via het formulier op de website aan
  • U ontvangt een vrijblijvende richtprijs
  • Akkoord? Dan kopen wij uw huis
  • De notaris regelt de overdracht. Wij dragen de kosten
  • Uw ontvangt de verkoopprijs voor uw woning (belastingvrij)

Voorkom de huizenveiling via de Nederlandse Vastgoed Maatschappij

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Bel ons dan op telefoonnummer 0800-0200508. Wij geven u dan graag meer vrijblijvende informatie over de mogelijkheden. Wilt u direct actie ondernemen en een richtprijs voor uw woning ontvangen? Gebruik dan het formulier op de website. U ontvangt snel een antwoord. U kunt onze e-mail met de richtprijs binnen 1 werkdag tegemoet zien. Schakel de Nederlandse Vastgoed Maatschappij nu in en voorkomen een huizenveiling.