Uw woning gemakkelijk en snel verkocht

Bent u op zoek naar een inruilmakelaar? De Nederlandse Vastgoed Maatschappij koopt huizen. Dat doen we niet als een reguliere inruilmakelaar. Wij kopen namelijk ieder huis. Ongeacht de staat waarin het verkeert. Daarmee zijn we een bijzonder soort inruilmakelaar. Onze aanpak is transparant en eenvoudig. We bieden met name uitkomst in situaties waarin een “normale” makelaar u geen uitkomst kan bieden. Denkt u hierbij aan een situatie waarin een executieverkoop in aantocht is. Of waarin uw woning te koop staat en de verkoop niet slaagt. Het inschakelen van de Nederlandse Vastgoed Situatie als inruilmakelaar biedt een oplossing als u zorgen heeft over uw lastig te verkopen huis. Met onze aanpak hebben we inmiddels al meer dan 600 woningeigenaren mogen helpen. Dat is gedaan door ons team van specialisten in vastgoed. Onze ervaring bedraagt inmiddels meer dan 10 jaar. Wij beschikken over een triple A-status bij Graydon. Dat biedt u de zekerheid dat betalingen ook inderdaad plaats zullen vinden. Wij zijn de inruilmakelaar waarbij u uw huis gemakkelijk en volgens een praktische aanpak kunt verkopen.

Situaties waarin de inruilmakelaar uitkomst biedt

De Nederlandse Vastgoed Maatschappij biedt oplossingen voor situaties waarin de normale verkoop van een woning niet werkt. Ook als uw inschatting over de verkoop van uw woning somber is maken wij de weg vrij voor een succesvolle verkoop. Uw woning in slechte staat van onderhoud? Een woning die al jarenlang te koop heeft gestaan? Met onze aanpak heeft u (eindelijk) de oplossing waar u naar op zoek was. Ook voor woningeigenaren die gebruik willen maken van de overwaarde van een woning hebben wij de oplossing. Wij bieden namelijk voor iedere woning een prijs. Deze ligt weliswaar lager dan de vrije verkoopwaarde, maar wel een stuk hoger dan bij een gedwongen verkoop. Voor de verkoop van uw huis bieden wij u binnen 1 werkdag een richtprijs. Snelheid en een praktische aanpak. Dat is waar we bij de Nederlandse Vastgoed Maatschappij voor staan.

De aanpak van inruilmakelaar Nederlandse Vastgoed Maatschappij

We zetten de volgorde in onze aanpak nog even voor u in een opsomming:

  • U vraagt een richtprijs aan
  • U krijgt binnen 1 werkdag antwoord
  • Zijn we het eens? Dan kopen we uw huis
  • De notaris legt alles vast. Wij betalen de kosten
  • U heeft direct de beschikking over de overeengekomen koopsom

neem contact op met uw inruilmakelaar

De Nederlandse Vastgoed Maatschappij is bereikbaar op telefoonnummer 0800-0200508.Wij zijn uw praktisch werkende inruilmakelaar.