Uw woning snel en eenvoudig verkocht? ik wil van mijn huis af!

Denkt u “ik wil van mijn huis af?” Dan bieden we u bij de Nederlandse Vastgoed Maatschappij een prima oplossing. Wij zijn een vastgoedbedrijf met een triple A-status bij Graydon. Dat geeft u de zekerheid dat u te maken heeft met een financieel gezond vastgoedbedrijf. Wij kopen huizen ongeacht de staat of de eventueel lastige verkoopbaarheid in de reguliere verkoop via een makelaar. Ook uw huis kunt u aan ons verkopen. Vul daarvoor het formulier op de website in en wij geven u binnen 1 werkdag en richtprijs voor uw huis. Bent u daarmee akkoord? Dan kunnen we direct overgaan tot de aankoop van uw pand. De uitvoering wordt gedaan op een hele praktische manier. Zodra wij akkoord zijn over de verkoopprijs van uw huis, dragen wij de officiële afhandeling over aan de notaris. Deze handelt de verkoop af bij de hulpvraag: “ik wil van mijn huis af”.

”Ik wil van mijn huis af”. Nederlandse Vastgoed Maatschappij helpt u

Wij zijn een uitkomst voor situaties als “ik wil van mijn huis af” waarin een executieverkoop aanstaande is. Door uw pand aan ons te verkopen weet u dit te voorkomen. U zult begrijpen dat de verkoop middels executie soms tot een dramatisch lage opbrengst kan leiden. Bij verkoop aan de Nederlandse Vastgoed Maatschappij behaalt u echter tenminste nog een opbrengst die op 60-70 % ligt van de marktwaarde. Dat geeft u echter wel de mogelijkheden die u bij een lang te koop staande woning of een executieverkoop niet zou hebben gehad. Wij zijn ook een uitkomst waarbij u financiële ruimte nodig heeft en toch in uw woning wilt blijven wonen. Wij bieden u namelijk de mogelijkheid om gedurende een jaar uw eigen pand terug te huren. Dus heeft ook de gedachte: “ik wil van mijn huis af”? Neem contact op en wij helpen u graag.

In welke situaties is de Nederlandse Vastgoed Maatschappij dé oplossing?

Heeft u ook te maken met de situatie: ” ik wil van mijn huis af “? Hierbij een aantal voorbeelden van situaties waarin waarin de keuze voor verkoop van uw huis aan de Nederlandse Vastgoed Maatschappij de beste oplossing kan zijn:

  • Dreigende executieverkoop
  • Woning die al geruime tijd te koop staat
  • lastig verkoopbaar door slechte staat
  • Zekerheid bij wachten op oplevering nieuwe woning
  • Gebruikmaken van overwaarde woning

De oplossing voor de wens: “ Ik wil van mijn huis af ”

De oplossing voor de wens of noodzaak bij de hulpvraag: “ Ik wil van mijn huis af ” wordt u geboden door de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Neem contact op via ons contactformulier op de website voor een direct antwoord en een richtprijs. Voor telefonisch contact belt u ons op telefoonnummer 0800-0200508. De Nederlandse Vastgoed Maatschappij heeft de oplossing voor de wens: “ ik wil van mijn huis af ”.