Als uw huis onverkoopbaar lijkt

Wilt u de woning verkopen aan de makelaar? Dat zal u bij een reguliere makelaar bijna nooit lukken. Een “normale” makelaar zal immers uitsluitend bemiddelen bij het aan- of verkopen van een huis? Bij de Nederlandse Vastgoed Maatschappij doen we het anders. Wij zijn namelijk die makelaar aan wie u altijd uw woning kunt verkopen. Dat doen we inmiddels al meer dan 10 jaar. Daarbij hebben we ons als specialisten steeds verder ontwikkeld. Ieder soort woning kunt u aan ons verkopen. Wij hebben een gedegen reputatie opgebouwd als makelaar en hebben in de afgelopen jaren al meer dan 600 mensen mogen helpen. Graydon heeft ons als een zeer gezonde financiële instelling gekenmerkt. Wij beschikken daarom over een triple A-status. Besluit u uw woning aan ons te verkopen? Dan bent u verzekerd van een daadwerkelijke uitkering van de aankoopsom. Dat kan u houvast geven in een vaak onzekere periode over de financiële situatie rondom uw huis.

Woning verkopen aan makelaar en terughuren

Bij de Nederlandse Vastgoed Maatschappij maakt u gebruik van meer mogelijkheden dan bij een normale verkoop van uw woning. Bij ons bestaat namelijk de mogelijkheid om het huis na verkoop direct terug te huren. U heeft dan de beschikking over de opbrengst van uw huis, maar u hoeft niet direct te verhuizen. Dat kan een uitkomst zijn. Bijvoorbeeld als u zekerheid wilt over de verkoop van uw pand, terwijl u wacht op de oplevering van uw nieuwbouwwoning. U koopt hiermee de zekerheid dat u straks niet voor dubbele lasten komt te staan. Dit is bijvoorbeeld een ideale optie voor mensen die uit de oude koopwoning overwaarde hebben, maar inschatten dat het pand langere tijd te koop zal staan.

Situaties waarbij de Nederlandse Vastgoed Maatschappij uitkomst biedt

  • Executieverkoop dreigend
  • Erfenis afhandelen rondom huis
  • Wens om overwaarde te benutten
  • Het huren van het eigen koophuis
  • Huizen die veel te lang te koop (zullen) staan

Woning verkopen aan makelaar? Neem contact op

De Nederlandse Vastgoed Maatschappij is uw makelaar aan wie u altijd uw woning kunt verkopen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Direct een bod op uw woning krijgen? Dan belt u ons op telefoonnummer 0800-0200508. U kunt ook direct een richtprijs aanvragen via het formulier op de website. De Nederlandse Vastgoed Maatschappij is uw partner als het gaat om de woning verkopen aan een makelaar.