De woningmarkt is nog niet voor iedereen aangetrokken

Wilt u uw woning verkopen? Dat zal in de ene situatie eenvoudiger zijn dan in een andere. Een populair en goed onderhouden appartement in de hoofdstad gaat binnen no time van de hand. Het snel verkopen van de woning zal echter in een flink aantal gevallen minder soepel verlopen. Denkt u maar eens aan een slechte staat van onderhoud bij een winkel met een woning. Of bijvoorbeeld een huis op het Groningse platteland. Dat zijn woningen die over het algemeen niet als warme broodjes over de toonbank gaan. De Nederlandse Vastgoed Maatschappij koopt echter alle soorten woningen. Juist als u dus zo’n huis heeft dat in de reguliere markt niet eenvoudig te verkopen is dan heeft u met ons wél een koper. Dat doen wij vanuit veel ervaring met een team van specialisten. Specialisten die u een realistisch bod voor uw woning bieden. Vaak zijn wij dé uitkomst voor woningen die anders lastig te verkopen zouden zijn geweest.

Voorkom een executieverkoop van uw woning

Wij kunnen altijd uitkomst bieden als uw huis dreigt in een gedwongen verkoop terecht te komen. Wacht niet te lang met de verkoop van uw huis aan de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Wij bieden u namelijk in bijna alle gevallen een beter bedrag dan uw gehad zou hebben tijdens een executieveiling.

In welke situaties kiest u ervoor om uw woning te verkopen aan ons?

Uit de dagelijkse praktijk bij de Nederlandse Vastgoed Maatschappij blijkt dat u ervoor kiest om vooral in de volgende situaties uw huis aan ons te verkopen:

  • Alvast verkopen in afwachting nieuwbouwwoning
  • Executieverkoop dreigt
  • Gebruikmaken van overwaarde
  • Eigen pand willen huren
  • Te lang in de verkoop gestaan

Eigenlijk zijn we een uitstekende keuze in alle situaties waarbij een “normale” verkoop niet wil vlotten. U blijkt er ook regelmatig voor te kiezen om via ons aanbod verzekerd te zijn van het verkopen van een pand. Denk bijvoorbeeld aan de afhandeling van een erfenis, waarbij een huis bij voorbaat lastig verkoopbaar is. U wilt dan niet met hoge kosten opgescheept worden.

Contact opnemen over uw woning verkopen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Direct een richtprijs voor uw woning ontvangen? Neem dan contact op met de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Telefoonnummer 0800-0200508. Wij zorgen voor een oplossing als u van plan bent om uw woning te verkopen.