Snel je huis verkopen

  Ontvang binnen 1 dag een bod
  Appartement zelf verkopen

  Wil je je appartement zelf verkopen? Het voordeel hiervan is dat het je de hoge makelaarskosten bespaart. Maar weet dat er veel op je af kan komen. De Nederlandse Vastgoed Maatschappij helpt je daarom graag zelf je appartement te verkopen. Wij zijn een gerenommeerde investeringsmaatschappij die appartementen zónder tussenpersoon koopt, dus zonder makelaar. Daarbij regelen we alles rondom de verkoop van je appartement. Je hebt dus zelf nergens meer omkijken naar. Dit levert je zekerheid, gemak en rust op. En dat terwijl je appartement snel én goed verkocht wordt tegen een eerlijke prijs. Dus wil je je appartement zelf verkopen? Bij De Nederlandse Vastgoed Maatschappij ben je van een vlotte verkoop verzekerd!

  Voordelen zelf je appartement verkopen via De Nederlandse Vastgoed Maatschappij

  Door je appartement zelf te verkopen, kun je flink wat kosten besparen? Maar waar begin je dan? Wij zijn er voor jou. Het is onze missie om je verder te helpen. Dit doen we door je volledig te ontzorgen bij de verkoop van je appartement en alles wat daarbij komt kijken. Wil jij snel die volgende stap zetten? Wij bieden je een passende oplossing voor jouw situatie. Binnen één dag ontvang je van ons al een richtprijs. Indien je akkoord gaat, wordt direct de verkoop van je appartement in gang gezet. Niet met een financieringsvoorbehoud en niet met een bouwkundig onderzoek, maar juist met flexibiliteit in de overdracht. We maken het je zo gemakkelijk mogelijk. Ga samen met ons op zoek naar een ideale mix tussen het realiseren van je wensen en een optimale opbrengst van je appartement door zelf je appartement te verkopen aan ons en je profiteert van de volgende voordelen:

  • Een eerlijke prijs
  • Vlot geregeld
  • Een passende oplossing
  • Direct zekerheid

  Snel je appartement zelf verkopen

  Je appartement zelf verkopen was nog nooit zo eenvoudig. Bij ons hoef je alleen maar een vrijblijvende aanvraag in te vullen. Je ontvangt dan binnen één dag van ons een eerlijke richtprijs. Vervolgens plannen we een bezichtiging in. Enkele dagen na de bezichtiging doen we een bod. Is er sprake van een deal? Gefeliciteerd, het is je gelukt zelf je appartement te verkopen!

  Meerdere mogelijkheden

  Achter iedere verkoop zit een ander verhaal. Wat is die van jou? Bij ons is er ruimte voor je verhaal. We gaan met je in gesprek en passen onze dienstverlening aan jouw wensen aan. We doen er alles aan om je te helpen met een gerust hart die volgende stap te zetten. Dit doen we door je verschillende opties te bieden.

  Optie 1: je appartement zelf aan ons verkopen

  De eerste mogelijkheid is om je huis aan ons te verkopen. Je hebt dan directe verkoopzekerheid en dat is fijn als je je appartement zelf wil verkopen. Wij zorgen voor een vlotte verkoop. En dat volgens een helder, duidelijk en overzichtelijk stappenplan.

  Optie 2: zelf je appartement verkopen en terug huren

  Je kunt er ook voor kiezen om je appartement zelf aan ons te verkopen en deze vervolgens terug te huren. Op deze manier blijf je zorgeloos in je eigen vertrouwde woning wonen én profiteer je van de opbrengsten ervan. Het onderhoud is dan voor ons. Je kunt het appartement voor bepaalde of onbepaalde tijd huren.

  Optie 3: verkoop op afroep

  Wil je wel graag nú al zelf je appartement verkopen, maar er pas over een tijdje uit? Ook dat kan bij ons!

  Neem contact op om zelf je appartement te verkopen

  Je appartement zelf verkopen? Dat doe je via De Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Wij bieden je de beste oplossing voor jouw situatie. Wil je hier meer over weten? Of heb je vragen? Bel naar 0800-0200-508.

  Wat kun je van ons verwachten?

  Een eerlijke prijs

  We zoeken samen met jou naar een ideale mix tussen het realiseren van je wensen en een optimale opbrengst van je woning. We zijn daarin eerlijk en transparant.

  Vlot geregeld

  Je ontvangt van ons doorgaans binnen 1 dag een richtprijs. Bij acceptatie kunnen we de verkoop van je woning direct in gang zetten. Wij regelen het voor je!

  Een passende oplossing

  Achter iedere verkoop zit een verhaal. Wat jouw verhaal of situatie ook is, wij bieden je altijd een passende oplossing. Zodat jij vlot die volgende stap kunt zetten. Er is veel meer mogelijk dan je denkt.

  Direct zekerheid

  Geen financieringsvoorbehoud, geen bouwkundig onderzoek. Flexibiliteit in de overdracht. Bij ons weet je direct waar je aan toe bent.

  Zo werkt dat

  Vul een vrijblijvende aanvraag in. Binnen 1 dag krijg je van ons een eerlijke
  richtprijs. Enkele dagen na de bezichtiging ontvang je van ons een bod.

  Je huis verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

  aanvraag

  prijs indicatie

  bezoek

  bod

  bedenktijd

  deal