Klantenervaringen

Case Peter

Peter’s next step

“Het fijne aan De Nederlandse Vastgoed Maatschappij is dat ze de panden uit eigen middelen hebben gekocht. Waar je normaal gesproken te maken krijgt met zaken als taxaties of tussenpartijen, regelen zij het helemaal zelf.”

Case Ben en Edyta

Ben en Edyta’s next step

“Natuurlijk hebben we eerst ook bij een ‘gewone’ makelaar navraag gedaan. Dat proces bleek alleen een hoop geld te kosten en ook nog eens heel lang te duren. Daarom klopten we bij De Nederlandse Vastgoed Maatschappij aan voor hulp. Het contact ging echt vliegensvlug.”

Yvonne

Yvonne’s next step

“Ik wist niet eens dat dit kon! Maar wat ben ik ontzettend blij dat ik deze stap heb gezet. Ik heb weer lucht, zie de toekomst weer positief in en ben enorm dankbaar dat ik hier kan blijven wonen”.

Marcel

Marcel’s next step

“Wat een opluchting dat dit zo snel geregeld kon worden. Ik kan nu dit hoofdstuk beter afsluiten en ben erg blij dat ik hier kan blijven wonen.”

  Snel je huis verkopen

  Ontvang binnen 1 dag een bod
  Mevrouw Stapel

  Mevrouw Stapel’s next step

  “Wat een opluchting dat we ons geen zorgen hoeven maken over bezichtigingen en eventuele aansprakelijkheden achteraf. Het scheelt ons een hoop gepieker, nu we weten dat we de komende tijd in alle rust op zoek kunnen gaan naar een nieuwe plek. We zijn heel blij met deze verkoop én de manier waarop met ons werd meegedacht!”

  Sophie

  Sophie’s next step

  “Erg fijn dat het zo vlug geregeld was. Ik zit hier heel fijn te wonen en kan nu met het geld dat vrij is gekomen zelf besluiten wat ik daarmee wil doen.”

  Julia

  Julia’s next step

  “Ik heb het idee dat ik weer wat lucht heb. Het was een behoorlijk stressvolle periode en nu kan ik weer voorzichtig vooruit kijken. Ik heb er te lang mee gewacht, maar ben enorm opgelucht dat DNVM me verder kon helpen.”

  Lucas

  Lucas’s next step

  “Het was wel even spannend, al een nieuwe woning, maar onze huidige woning nog niet verkocht. Helemaal met ons drukke werk en alle risico’s die daarbij komen kijken. Superfijn dat DNVM de verkoop zo vlot heeft kunnen regelen. Het heeft ons een hoop gedoe en stress bespaard!”

  Emma en Sjoerd

  Emma en Sjoerd’s next step

  “We schrokken enorm van de brief van de bank en wisten echt even niet hoe nu verder. We zijn superblij met de stappen die we hebben gezet en kunnen nu weer genieten van ons huis en van onze plannen.”

  Gerbens’s next step

  Gerben’s next step

  “Onze wensen en behoeften veranderden. De Nederlandse Vastgoed Maatschappij regelde de verkoop binnen een paar dagen en heeft aan al onze verwachtingen voldaan, zodat wij verder konden bouwen aan onze toekomstplannen!”

  Gert’s next step

  Gert’s next step

  “Het hele verhaal klopte gewoon. De Nederlandse Vastgoed Maatschappij gaf ons de zekerheid en rust die we nodig hadden om heel snel te kunnen schakelen en het huis dat we zo graag wilden te kopen!”

  Karin’s next step

  Karin’s next step

  “Als er een tip is die ik anderen mee kan geven, het is zeker de moeite waard om een constructie als deze te overwegen. Je bent er echt ontzettend mee geholpen!”

  Eduard’s next step

  Eduard’s next step

  “Joost heeft ons echt veel uit handen genomen. De snelheid waarmee de verkoop is verlopen heeft ons zoveel rust gebracht. Het complete plaatje!”

  Mark's next step

  Marks’s next step

  “De Nederlandse Vastgoed Maatschappij heeft mij een volgende stap gegund en gegeven. Zij hebben mij vooral rust gebracht en veel uit handen genomen, heel fijn!”

  Robby’s next step

  Robby’s next step

  “Ik was best nerveus, je praat natuurlijk over behoorlijke bedragen en je wilt geen addertjes onder het gras over het hoofd zien. Joost was heel geduldig en stelde mij meteen op mijn gemak. Het vertrouwde gevoel dat we direct kregen, heeft er mede voor gezorgd dat we met Joost in zee zijn gegaan!”

  Robert’s next step

  Robert’s next step

  “Joost handelde heel betrouwbaar, rap en direct. Dat kunnen wij heel erg waarderen, je weet waar je aan toe bent!“

  Erik’s next step

  Erik’s next step

  “Het heeft me ontzettend veel rust gebracht. Ik heb met deze stap mijn leven een soort van terug op orde gekregen. De snelheid en bijdrage van De Nederlandse Vastgoed Maatschappij heeft mij veel positieve energie gebracht, waardoor er ook andere positieve dingen op je afkomen!”