Snel je huis verkopen

  Ontvang binnen 1 dag een bod
  Yvonne

  Yvonne’s next step

  Yvonne woont samen met haar volwassen dochter in een mooi appartement in Deventer. Vanwege gezondheidsproblemen heeft zij een gebrek aan inkomsten. Sinds het begin van de coronacrisis is het haar daarnaast niet gelukt om een geschikte baan te vinden. Door het ontbreken van inkomsten raakte zij steeds meer door haar reserves heen en ontstond er een behoorlijke betalingsachterstand. Dit leverde haar veel financiële zorgen en stress op.

  Op het appartement van Yvonne zit gelukkig behoorlijk wat overwaarde. Bij de verkoop van het appartement is het echter vrijwel onmogelijk om vervangende woonruimte te vinden in Deventer. Er is erg weinig aanbod én de prijzen zijn enorm gestegen. Het liefst zou ze daarom in haar eigen appartement blijven wonen.

  Hoe kunnen we ervoor zorgen dat Yvonne weer verder kan? Dat zij de volgende stap kan zetten in haar leven en weer met vertrouwen naar de toekomst kijkt? In goed overleg zijn we samen tot een passende verkoopprijs gekomen. We hebben de woning aangekocht voor een bedrag onder de marktwaarde, maar ook in dat geval houdt Yvonne nog een behoorlijk bedrag aan overwaarde over. We zijn een huurcontract aangegaan voor onbepaalde tijd, zodat Yvonne direct in haar woning kon blijven. Voor het eerste jaar krijgt Yvonne daarnaast een huurkorting, waardoor ze in aanmerking komt voor huursubsidie én dat jaar gemakkelijk kan overbruggen.

  De voordelen voor Yvonne op een rij:

  • Geen verhuisstress, Yvonne kan lekker blijven wonen in haar eigen appartement.
  • Direct de overwaarde tot haar beschikking, waarmee ze haar dochter een bedrag kan meegeven, zodat zij op zichzelf kan gaan wonen. 
  • Met deze overwaarde creëert ze tevens ruimte en rust om op zoek te gaan naar een baan.
  • Vanwege de huurkorting in het eerste jaar komt Yvonne in aanmerking voor huursubsidie, waardoor haar maandelijkse lasten te overzien zijn.