Snel je huis verkopen

  Ontvang binnen 1 dag een bod
  Veelgestelde vragen

  Heb ik een makelaar nodig om mijn huis te verkopen?

  Nee. Je hebt zeker geen makelaar nodig om je huis te verkopen. De Nederlandse Vastgoed Maatschappij koopt huizen zónder tussenpersoon, dus zonder makelaar. Wij bieden je directe verkoopzekerheid en zorgen voor een vlotte verkoop. Alles volgens een helder, duidelijk en overzichtelijk stappenplan. Je huis verkopen zonder makelaar was nog nooit zo eenvoudig!

  Stel, ik verkoop mijn huis aan De Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Moet ik dan direct mijn huis verlaten?

  Nee, dat hoeft zeker niet. De oplevering/het moment van overdracht wordt in overleg bepaald. Het is mogelijk om je huis direct te verkopen, maar pas over bijvoorbeeld een jaar je huis te verlaten. Er is veel meer mogelijk dan je denkt!

  Moet ik rekening houden met extra kosten, bij de verkoop van mijn woning aan De Nederlandse Vastgoed Maatschappij?

  Nee. Alle kosten koper zijn voor rekening van De Nederlandse Vastgoed Maatschappij.

  Wij brengen geen extra kosten in rekening.

  Mijn huis heeft flink achterstallig onderhoud. Is dat een probleem?

  Zeker niet. Achterstallig onderhoud staat een verkoop niet in de weg. Wij kopen zeer regelmatig huizen met achterstallig tot zeer achterstallig onderhoud. In de koopakte nemen we zelfs een vrijwaring op ten aanzien van verborgen gebreken.

  Kan ik mijn huis ook terughuren, nadat jullie mijn huis hebben gekocht?

  Dat kan zeker. Wij kopen je woning en jij huurt het van ons terug. Dat betekent zorgeloos blijven wonen in je vertrouwde woning én direct profiteren van de opbrengst. Terughuren is mogelijk voor bepaalde of onbepaalde tijd.

  Hoe snel kan ik mijn huis verkopen?

  Je ontvangt binnen 1 werkdag een richtprijs. Na de bezichtiging aan jouw woning ontvang je binnen enkele dagen een bod. Bij acceptatie gaan we direct voor je aan de slag. Binnen een paar weken is alles voor je geregeld!

  Welk percentage van de marktwaarde bieden jullie?

  Omdat onze dienstverlening zich voornamelijk richt op bijzondere situaties is het voor ons niet haalbaar je de hoogste marktwaarde te bieden. We zoeken samen naar een ideale mix tussen het realiseren van je wensen én een optimale opbrengst van je woning. Dat is iedere keer maatwerk.