Verkoop je huis en huur het terug

Zorgeloos blijven wonen in je eigen vertrouwde woning én profiteren van de opbrengst ervan? Het kan bij De Nederlandse Vastgoed Maatschappij! Wij zorgen voor een optimale ondersteuning bij de verkoop van je huis én bieden je de mogelijkheid je huis direct terug te huren, tijdelijk of voor onbepaalde tijd. Dé oplossing als je graag wil beschikken over het geld dat in je huis zit, maar tegelijkertijd je huis nog niet wil verlaten.

Hoe doen we dat?

Eerlijk, duidelijk én snel. We komen vrijblijvend bij je langs en nemen de woning op. We doen een bod en de hoogte van de huurprijs wordt besproken. Bij acceptatie gaan we direct aan de slag en zorgen wij voor een correcte afwikkeling met de notaris. De overwaarde is belastingvrij en je kunt direct de woning terughuren. Hou in dit geval rekening met een lagere opbrengst, dan dat je de woning onverhuurd verkoopt. Tenzij dit slechts voor een korte periode is, bijvoorbeeld om een andere woning te zoeken. Je huis verkopen en terughuren is maatwerk en sterk afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en de bouwkundige staat van de woning. De koopsom van de woning ontvang je op je eigen bankrekening, uiteraard onder aftrek van de hypotheek bij de bank. Vanaf dat moment ben je huurder en betaal je maandelijks huur. De huurperiode kan voor bepaalde of onbepaalde tijd worden vastgelegd. Het onderhoud van de woning ligt vanaf dat moment bij De Nederlandse Vastgoed Maatschappij. 100% zekerheid van een vlotte verkoop, direct beschikking tot het vrijgekomen kapitaal!

Snel in het bezit van de overwaarde van je woning

Om de overwaarde van je woning snel vrij te laten komen, is het verkopen van de woning, en de woning direct terughuren, dé manier. Bovendien erg actueel, gezien het feit dat de laatste wijziging in het belastingstelsel het er voor jou niet makkelijker op heeft gemaakt. Het verhogen van de hypotheek is immers niet meer aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Daarnaast komen de onderhoudskosten & gemeentelijke belastingen voor rekening van de verhuurder. Uiteraard zit dit allemaal verrekend in de huurprijs. De Nederlandse Vastgoed Maatschappij beschikt over een module die jou de mogelijkheid biedt om je woning aan ons te verkopen, terwijl je erin blijft wonen door de woning direct terug te huren. Je beschikt dan snel over de overwaarde van je woning.

  Neem gerust contact op

  Ontvang binnen 1 dag een bod
  De voordelen op een rij

  • Blijven wonen in je vertrouwde omgeving
  • 100% zekerheid van een vlotte verkoop
  • Direct geld in handen
  • Geen zorgen over onderhoud
  • Geen verkoop rompslomp en verhuizing