Snel je huis verkopen

Ontvang binnen 1 dag een bod

Postcode

Huisnummer

Staat uw woning al te koop?

JaNee

Wat is uw telefoonnummer?


Huis verkopen en terughuren

Een uniek concept om toch van uw woning te genieten!

Wilt u uw huis verkopen en terughuren? Dan bent u bij de Nederlandse Vastgoed Maatschappij aan het juiste adres. Wij dragen zorg voor een optimale ondersteuning van u als verkoper van uw huis. We verliezen daarbij de belangen van alle betrokken partijen nooit uit het oog. Wij bieden u een uniek concept voor iedereen die graag wil beschikken over het geld dat in het huis zit, maar dit huis nog niet wilt verlaten. U kunt uw huis na het verkopen aan ons dus weer terughuren. Lees op deze pagina meer over de Nederlandse Vastgoed Maatschappij en over dit unieke concept.

Uw huis verkopen en terughuren

Om de overwaarde van uw woning snel vrij te laten komen, is het verkopen van de woning, om vervolgens te kiezen voor terughuren, een ideale manier. En bovendien erg actueel, gezien het feit dat de laatste wijziging in het belastingstelsel het er voor u niet makkelijk op heeft gemaakt. Het verhogen van de hypotheek is immers niet meer aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Daarnaast komen de onderhoudskosten & gemeentelijke belastingen voor rekening van de verhuurder. Uiteraard zit dit allemaal verrekend in de huurprijs. De Nederlandse Vastgoed Maatschappij beschikt over een module die u de mogelijkheid biedt om uw woning aan ons te verkopen, terwijl u erin blijft wonen door de woning terug te huren. U beschikt dan over de overwaarde van uw woning.

De werkwijze bij verkopen en terughuren

We kopen uw woning. De overwaarde is belastingvrij en u kan de woning terughuren. Bij verkopen en terughuren dient u rekening te houden met een opbrengst van 60% tot 70% van de vrije verkoopwaarde, tenzij dit slechts voor een korte periode is, bijvoorbeeld om een andere woning te zoeken. Uw huis verkopen en terughuren is maatwerk en sterk afhankelijk van uw persoonlijke situatie, aard en bouwkundige staat van de woning.

De voordelen van De Nederlandse Vastgoed Maatschappij

Als het gaan om dergelijke zaken van financiële aard, wilt u weten met wie u in zee gaat. Logisch! Graag zetten wij voor u op een rij waar de Nederlandse Vastgoed Maatschappij voor staat bij het verkopen en terughuren van uw woning:

  • Geen makelaars, geen verborgen kosten
  • Gerenommeerde investeringsmaatschappij met Triple A- status
  • Al meer dan 10 jaar actief op de Nederlandse woningmarkt
  • Binnen een dag antwoord
  • Unieke oplossing voor een snelle verkoop van uw woning

Huis verkopen en terughuren

Neem gerust contact op voor meer informatie over huis verkopen en terughuren

Bij de Nederlandse Vastgoed Maatschappij staan uw wensen centraal. Wilt u meer informatie om uw huis te verkopen en terughuren? Bel ons dan op telefoonnummer 0800-0200508.

Waarom kiest u voor de Nederlandse Vastgoed Maatschappij?

Ruim 600 woning eigenaren uit de brand geholpen en 15 jaar ervaring.
Directe verkoopzekerheid. Wij hebben geen drie dagen bedenktijd of financierings voorbehoud.
Uniek aanbod van woningen onder vrije verkoopwaarde.
Geen makelaars. Geen verborgen kosten. Een mens aan de telefoon en binnen een dag antwoord.

Postcode