Snel je huis verkopen

  Ontvang binnen 1 dag een bod
  Huis verkopen zonder makelaar

  Geen zin in bemoeienis van een tussenpersoon?

  Een huis verkopen zonder makelaar. Hoe heerlijk is dat! Geen bemoeienis van een tussenpersoon en geen onduidelijke afspraken met een makelaar waar u achteraf het minste geld aan over blijkt te houden. De Nederlandse Vastgoed Maatschappij koopt huizen zónder makelaar. Natuurlijk kunt u ook uw huis verkopen op eigen initiatief, maar dan kan het erg lang duren voordat u een geïnteresseerde vindt. En hoe komt u, zonder professionele begeleiding, een goede prijs overeen met de nieuwe bewoners? Daarom bieden wij een uniek concept aan. Wij kopen uw huis. Met directe verkoopzekerheid. U huurt uw woning vervolgens van ons terug. Zo houden we de prijzen betaalbaar. En de administratieve rompslomp behapbaar. Daar is geen tussenpersoon voor nodig! Dus, maak snel een afspraak via 0800-0200508.

  Een huis verkopen zonder makelaar kan bij ons!

  Zonder makelaar een huis verkopen klinkt misschien als een erg lastige klus. Moet u dan zelf niet heel veel verstand hebben van verkopen? En hoe vindt u de juiste partij voor uw huis? Bij de Nederlandse Vastgoed Maatschappij bieden wij directe verkoopzekerheid. Dit verloopt volgens een helder stappenplan. U geeft uw gegevens aan ons door. Via ons online contactformulier. Wij brengen dan binnen 1 werkdag een richtprijs voor uw woning uit. U maakt een afspraak met ons voor een grondige bezichtiging. Naar aanleiding daarvan ontvangt u van ons een bod. Gaat u hiermee akkoord? Dan wordt in korte tijd het koopcontract door alle partijen ondertekend en afgewikkeld door de notaris. Met als resultaat een mooie overdracht, waarbij u nota bene in uw eigen woning kunt blijven wonen! Als huurder. Zonder hypotheek. Zonder gedoe. Een huis verkopen zonder makelaar was nog nooit zo eenvoudig. Bent u al overtuigd?

  Dit hebben wij al bereikt

  De Nederlandse Vastgoed Maatschappij heeft al zo’n 15 jaar ervaring op de vastgoedmarkt. In deze periode hebben wij al hele mooie dingen bereikt. Graag voegen wij de verkoop en verhuur van uw woning daar ook graag aan toe. Hierbij een korte opsomming van onze ijkpunten waar wij met gepaste trots mee omgaan:

  • Triple A-status bij Graydon
  • Meer dan 600 woningeigenaren geholpen
  • Blijven werken zonder bemoeienis van makelaars

  Wacht niet langer

  Wilt u uw woning ook verkopen aan de Nederlandse Vastgoed Maatschappij? Heel verstandig. Bel onze experts direct via 0800-0200508. Of vul uw gegevens vrijblijvend in op ons contactformulier. Een huis verkopen zonder makelaar is mogelijk bij de Nederlandse Vastgoed Maatschappij!

  Wat kun je van ons verwachten?

  Een eerlijke prijs

  We zoeken samen met jou naar een ideale mix tussen het realiseren van je wensen en een optimale opbrengst van je woning. We zijn daarin eerlijk en transparant.

  Vlot geregeld

  Je ontvangt van ons doorgaans binnen 1 dag een richtprijs. Bij acceptatie kunnen we de verkoop van je woning direct in gang zetten. Wij regelen het voor je!

  Een passende oplossing

  Achter iedere verkoop zit een verhaal. Wat jouw verhaal of situatie ook is, wij bieden je altijd een passende oplossing. Zodat jij vlot die volgende stap kunt zetten. Er is veel meer mogelijk dan je denkt.

  Direct zekerheid

  Geen financieringsvoorbehoud, geen bouwkundig onderzoek. Flexibiliteit in de overdracht. Bij ons weet je direct waar je aan toe bent.

  Zo werkt dat

  Vul een vrijblijvende aanvraag in. Binnen 1 dag krijg je van ons een eerlijke
  richtprijs. Enkele dagen na de bezichtiging ontvang je van ons een bod.

  Je huis verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

  aanvraag

  prijs indicatie

  bezoek

  bod

  bedenktijd

  deal