Snel je huis verkopen

Ontvang binnen 1 dag een bod

Postcode

Huisnummer

Staat uw woning al te koop?

JaNee

Wat is uw telefoonnummer?


Huis verkopen zonder makelaar

Geen zin in bemoeienis?

Een huis verkopen zonder makelaar. Hoe heerlijk is dat! Geen bemoeienis van een tussenpersoon. Geen onduidelijke afspraken.. Waar u achteraf het minste geld aan over blijkt te houden… De Nederlandse Vastgoed Maatschappij koopt huizen. Zonder makelaar. Natuurlijk kunt u ook uw huis verkopen op eigen initiatief. Maar dan kan het erg lang duren voordat u een geïnteresseerde vindt. En hoe komt u, zonder professionele begeleiding, een goede prijs overeen met de nieuwe bewoners? Daarom bieden wij een uniek concept aan. Wij kopen uw huis. Met directe verkoopzekerheid. U huurt uw woning vervolgens van ons terug. Zo houden we de prijzen betaalbaar. En de administratieve rompslomp behapbaar. Daar is geen tussenpersoon voor nodig! Dus, maak snel een afspraak via 0800-0200508.

Een huis verkopen zonder makelaar kan bij ons!

Zonder makelaar een huis verkopen klinkt misschien als een erg lastige klus. Moet u dan zelf niet heel veel verstand hebben van verkopen? En hoe vindt u de juiste partij voor uw huis? Bij de Nederlandse Vastgoed Maatschappij bieden wij directe verkoopzekerheid. Dit verloopt volgens een helder stappenplan. U geeft uw gegevens aan ons door. Via ons online contactformulier. Wij brengen dan binnen 1 werkdag een richtprijs voor uw woning uit. U maakt een afspraak met ons voor een grondige bezichtiging. Naar aanleiding daarvan ontvangt u van ons een bod. Gaat u hiermee akkoord? Dan wordt in korte tijd het koopcontract door alle partijen ondertekend en afgewikkeld door de notaris. Met als resultaat een mooie overdracht, waarbij u nota bene in uw eigen woning kunt blijven wonen! Als huurder. Zonder hypotheek. Zonder gedoe. Bent u al overtuigd?

Dit hebben wij al bereikt

De Nederlandse Vastgoed Maatschappij heeft al zo’n 15 jaar ervaring op de vastgoedmarkt. In deze periode hebben wij al hele mooie dingen bereikt. Graag voegen wij de verkoop en verhuur van uw woning daar ook graag aan toe. Hierbij een korte opsomming van onze ijkpunten waar wij met gepaste trots mee omgaan:

  • Het behalen van de Triple A-status bij Graydon
  • Het mogen helpen van meer dan 600 woningeigenaren
  • Het kunnen blijven werken zonder bemoeienis van makelaars

Wacht niet langer

Wilt u uw woning ook verkopen aan de Nederlandse Vastgoed Maatschappij? Heel verstandig. Bel onze experts direct via 0800-0200508. Of vul uw gegevens vrijblijvend in op ons contactformulier. Een huis verkopen zonder makelaar is mogelijk bij de Nederlandse Vastgoed Maatschappij!

Waarom kiest u voor de Nederlandse Vastgoed Maatschappij?

Ruim 600 woning eigenaren uit de brand geholpen en 15 jaar ervaring.
Directe verkoopzekerheid. Wij hebben geen drie dagen bedenktijd of financierings voorbehoud.
Uniek aanbod van woningen onder vrije verkoopwaarde.
Geen makelaars. Geen verborgen kosten. Een mens aan de telefoon en binnen een dag antwoord.

Postcode