Snel je huis verkopen

Ontvang binnen 1 dag een bod

Postcode

Huisnummer

Staat uw woning al te koop?

JaNee

Wat is uw telefoonnummer?


Huis verkopen

Verkocht!

Bent u van plan uw huis te verkopen? Omdat u een ander mooi pand heeft gevonden? Of moet u onverhoopt gedwongen uw huis verlaten? Wat de reden ook is: u wilt natuurlijk zoveel mogelijk terugkrijgen voor uw woning. En u wilt geen dubbele woonlasten op hoeven hoesten. Wat helemaal mooi zou zijn, is dat u wel kunt blijven wonen in uw oude, vertrouwde huis. De Nederlandse Vastgoed Maatschappij kan u daarbij helpen. U kunt uw woning tegen een mooi bedrag aan ons verkopen. En dan huurt u het gewoon bij ons terug. Lees snel verder hoe dit precies in z’n werk gaat. Of maak direct een afspraak via 0800-0200508.

Redenen om uw huis te verkopen

Een hypotheek heeft zo zijn voordelen en nadelen. Zo is het erg fijn de eigenaar van een woning te zijn. U kunt het huis dan precies zo maken als u zelf wenst. Maar een hypotheek heeft ook nadelen. Het is immers een soort van lening. Een geldverstrekker betaalt uw huis voor u. En u betaalt deze kosten periodiek terug aan deze hypotheekverstrekker. Met rente. En dat kan lastig zijn. En schulden veroorzaken! Vaak gaat dit gepaard met schaamte en ongemak. Maar het kan de beste overkomen. Het verliezen van een baan, het breken van een relatie, een ernstig ziektegeval… Het zijn allemaal redenen waarom een hypotheek opeens niet meer voldaan kan worden. In het uiterste geval wordt uw huis dan geveild, via een executieverkoop. Voorkom dit. Kies tijdig voor verkopen! Aan de Nederlandse Vastgoed Maatschappij kunt u uw huis verkopen. En dan kunt u het voor een leuk prijsje bij ons terughuren. Geen gedoe. Geen hoge hypotheek. Kortom, verkopen is de oplossing!

Waarom het verkopen van uw huis aan ons verstandig is

De Nederlandse Vastgoed Maatschappij heeft al zo’n 15 jaar ervaring in de vastgoed markt. Wij hebben in al die tijd al meer dan 600 woningeigenaren mogen helpen. Om verschillende redenen. De één kon z’n nieuwe woning nog niet in en wilde van de dubbele hypotheek af. De ander wilde een executieverkoop voorkomen, dus koos voor huren. Volgt u ook? Kies ook voor verkopen aan ons. Wij bieden wij:

  • Vele jaren ervaring
  • Passend maatwerk
  • Betrouwbare aanpak
  • Transparante werkwijze
  • 100% Verkoopzekerheid

Vul uw gegevens in!

Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden? Vul uw gegevens in op ons online contactformulier. Dan ontvangt u binnen 1 werkdag een richtprijs voor uw woning. Voor vragen kunt u terecht bij 0800-0200508. U begrijpt het. Kies er ook voor om uw huis te verkopen aan de Nederlandse Vastgoed Maatschappij!

Waarom kiest u voor de Nederlandse Vastgoed Maatschappij?

Ruim 600 woning eigenaren uit de brand geholpen en 15 jaar ervaring.
Directe verkoopzekerheid. Wij hebben geen drie dagen bedenktijd of financierings voorbehoud.
Uniek aanbod van woningen onder vrije verkoopwaarde.
Geen makelaars. Geen verborgen kosten. Een mens aan de telefoon en binnen een dag antwoord.

Postcode