Uw huis verkopen? Ontvang binnen 1 dag een bod op uw huis

Bent u van plan om zelf uw huis te verkopen? Omdat u een andere mooie woning hebt gevonden? Of moet u onverhoopt gedwongen uw huis verlaten? Wat de reden ook is: u wilt natuurlijk zoveel mogelijk terugkrijgen voor uw woning. En u wilt geen dubbele woonlasten op hoeven hoesten. Wat helemaal mooi zou zijn, is dat u wel kunt blijven wonen in uw oude, vertrouwde huis. De Nederlandse Vastgoed Maatschappij kan u daarbij helpen. Als u zich afvraagt; “voor hoeveel kan ik mijn huis verkopen?” of “wat is mijn huis waard?”, dan bent u bij ons bij ons dus aan het juiste adres. Wij vetrellen u graag voor hoeveel geld u uw huis kunt verkopen en zorgen ervoor dat u de woning voor een mooi bedrag aan ons kunt verkopen. Wij zorgen ervoor dat u als particulier uw huis verkopen kunt. En dan huurt u het eventueel gewoon bij ons terug. Lees snel verder hoe dit precies in z’n werk gaat. Of maak direct een afspraak via 0800-0200508.

Redenen om uw huis te verkopen

Een hypotheek heeft zo zijn voordelen en nadelen. Zo is het erg fijn de eigenaar van een woning te zijn. U kunt het huis dan precies zo maken als u zelf wenst. Maar een hypotheek heeft ook nadelen. Het is immers een soort van lening. Een geldverstrekker betaalt uw huis voor u. En u betaalt deze kosten periodiek terug aan deze hypotheekverstrekker. Met rente. En dat kan lastig zijn. En schulden veroorzaken! Vaak gaat dit gepaard met schaamte en ongemak. Maar het kan de beste overkomen. Het verliezen van een baan, het breken van een relatie, een ernstig ziektegeval… Het zijn allemaal redenen waarom een hypotheek opeens niet meer voldaan kan worden. In het uiterste geval wordt uw huis dan geveild, via een executieverkoop. Voorkom dit. Kies tijdig voor verkopen! Aan de Nederlandse Vastgoed Maatschappij kunt u zelf eenvoudig en snel uw huis verkopen. En dan kunt u het voor een leuk prijsje bij ons terughuren. Geen gedoe. Geen hoge hypotheek. Kortom, verkopen is de oplossing!

Waarom is het verkopen van uw huis als particulier aan ons verstandig?

De Nederlandse Vastgoed Maatschappij heeft al ruim 15 jaar ervaring in de vastgoed markt. Wij hebben in al die tijd al meer dan 600 woningeigenaren mogen helpen. Om verschillende redenen. De één kon z’n nieuwe woning nog niet in en wilde van de dubbele hypotheek af. De ander wilde een executieverkoop voorkomen, dus koos voor huren. Volgt u ook? Kies ook voor particulier verkopen aan ons. Wij bieden wij:

 • Vele jaren ervaring
 • Passend maatwerk
 • Betrouwbare aanpak
 • Transparante werkwijze
 • 100% Verkoopzekerheid

  Snel je huis verkopen

  Ontvang binnen 1 dag een bod

  JaNee  Onze voordelen:

  ✔ Geen bemoeienis van een makelaar
  ✔ Geen verborgen kosten
  ✔ Transparant en betrouwbaar
  ✔ Directe verkoopzekerheid

  Huis verkopen boom Nederlandse Vastgoed Maatschappij
  Woning verkopen huis Nederlandse Vastgoed Maatschappij

  Waarom kiest u voor de Nederlandse Vastgoed Maatschappij?

  Ruim 600 woning eigenaren uit de brand geholpen en 15 jaar ervaring.

  Uniek aanbod van woningen onder vrije verkoopwaarde.

  Directe verkoopzekerheid. Wij hebben geen drie dagen bedenktijd of financierings voorbehoud.

  Geen makelaars. Geen verborgen kosten. Een mens aan de telefoon en binnen een dag antwoord.

  Vul uw gegevens in. Een huis particulier verkopen was nog nooit zo eenvoudig!

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het verkopen van uw huis als particulier? Vul uw gegevens in op ons contactformulier. Dan ontvangt u binnen 1 werkdag een richtprijs voor uw woning. Voor vragen kunt u terecht bij 0800-0200508. U begrijpt het. Kies er ook voor om zelf uw huis te verkopen aan de Nederlandse Vastgoed Maatschappij!