Snel je huis verkopen

  Ontvang binnen 1 dag een bod
  Huis verkopen

  Uw huis verkopen? Ontvang binnen 1 dag een bod op uw huis

  Bent u van plan om zelf uw huis te verkopen? Omdat u een andere mooie woning hebt gevonden? Of moet u onverhoopt gedwongen uw huis verlaten? Wat de reden ook is: u wilt natuurlijk zoveel mogelijk terugkrijgen voor uw woning. En u wilt geen dubbele woonlasten op hoeven hoesten. Wat helemaal mooi zou zijn, is dat u wel kunt blijven wonen in uw oude, vertrouwde huis. De Nederlandse Vastgoed Maatschappij kan u daarbij helpen. Als u zich afvraagt; “voor hoeveel kan ik mijn huis verkopen?” of “wat is mijn huis waard?”, dan bent u bij ons bij ons dus aan het juiste adres. Wij vetrellen u graag voor hoeveel geld u uw huis kunt verkopen en zorgen ervoor dat u de woning voor een mooi bedrag aan ons kunt verkopen. Wij zorgen ervoor dat u als particulier uw huis verkopen kunt. En dan huurt u het eventueel gewoon bij ons terug. Lees snel verder hoe dit precies in z’n werk gaat. Of maak direct een afspraak via 0800-0200508.

  Redenen om uw huis te verkopen

  Een hypotheek heeft zo zijn voordelen en nadelen. Zo is het erg fijn de eigenaar van een woning te zijn. U kunt het huis dan precies zo maken als u zelf wenst. Maar een hypotheek heeft ook nadelen. Het is immers een soort van lening. Een geldverstrekker betaalt uw huis voor u. En u betaalt deze kosten periodiek terug aan deze hypotheekverstrekker. Met rente. En dat kan lastig zijn. En schulden veroorzaken! Vaak gaat dit gepaard met schaamte en ongemak. Maar het kan de beste overkomen. Het verliezen van een baan, het breken van een relatie, een ernstig ziektegeval… Het zijn allemaal redenen waarom een hypotheek opeens niet meer voldaan kan worden. In het uiterste geval wordt uw huis dan geveild, via een executieverkoop. Voorkom dit. Kies tijdig voor verkopen! Aan de Nederlandse Vastgoed Maatschappij kunt u zelf eenvoudig en snel uw huis verkopen. En dan kunt u het voor een leuk prijsje bij ons terughuren. Geen gedoe. Geen hoge hypotheek. Kortom, verkopen is de oplossing!

  Waarom is het verkopen van uw huis als particulier aan ons verstandig?

  De Nederlandse Vastgoed Maatschappij heeft al ruim 15 jaar ervaring in de vastgoed markt. Wij hebben in al die tijd al meer dan 600 woningeigenaren mogen helpen. Om verschillende redenen. De één kon z’n nieuwe woning nog niet in en wilde van de dubbele hypotheek af. De ander wilde een executieverkoop voorkomen, dus koos voor huren. Volgt u ook? Kies ook voor particulier verkopen aan ons. Wij bieden wij:

  • Vele jaren ervaring
  • Passend maatwerk
  • Betrouwbare aanpak
  • Transparante werkwijze
  • 100% Verkoopzekerheid

  Uw huis verkopen? Vul uw gegevens in!

  Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden om uw huis te verkopen, dan kunt u uw gegevens invullen en versturen via ons online contactformulier. U ontvangt dan binnen 1 werkdag een richtprijs voor uw woning. Voor vragen kunt u terecht bij 0800-0200508. U begrijpt het. Kies er ook voor om uw huis te verkopen aan de Nederlandse Vastgoed Maatschappij!

  Wat kun je van ons verwachten?

  Een eerlijke prijs

  We zoeken samen met jou naar een ideale mix tussen het realiseren van je wensen en een optimale opbrengst van je woning. We zijn daarin eerlijk en transparant.

  Vlot geregeld

  Je ontvangt van ons doorgaans binnen 1 dag een richtprijs. Bij acceptatie kunnen we de verkoop van je woning direct in gang zetten. Wij regelen het voor je!

  Een passende oplossing

  Achter iedere verkoop zit een verhaal. Wat jouw verhaal of situatie ook is, wij bieden je altijd een passende oplossing. Zodat jij vlot die volgende stap kunt zetten. Er is veel meer mogelijk dan je denkt.

  Direct zekerheid

  Geen financieringsvoorbehoud, geen bouwkundig onderzoek. Flexibiliteit in de overdracht. Bij ons weet je direct waar je aan toe bent.

  Zo werkt dat

  Vul een vrijblijvende aanvraag in. Binnen 1 dag krijg je van ons een eerlijke
  richtprijs. Enkele dagen na de bezichtiging ontvang je van ons een bod.

  Je huis verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

  aanvraag

  prijs indicatie

  bezoek

  bod

  bedenktijd

  deal