Snel je huis verkopen

  Ontvang binnen 1 dag een bod
  Direct huis verkopen

  Uw woning te koop zetten? Kies voor verkoopzekerheid

  Staat uw huis al een tijd te koop? Of wilt u direct uw huis gaan verkopen? Kies dan voor de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Bij ons kunt u uw huis direct verkopen tegen een gegarandeerd bedrag. Daarbij geven wij u tevens de garantie dat u in zee gaat met een betrouwbaar, transparant en servicegericht bedrijf. Bij ons geen onduidelijkheden, maar een heldere uitleg als u direct van uw huis af wilt. Graag plannen wij een persoonlijk adviesgesprek met u in zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze en kernwaarden.

  Direct uw huis verkopen?

  Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u ervoor kiest om direct uw huis te verkopen. Dat kan een te hoge hypotheeklast zijn. Een huis verkregen uit een erfenis. Het verkopen van een woning vanwege samenwonen. Wat uw reden ook is: voor de Nederlandse Vastgoed Maatschappij is dat niet van direct belang. Wij gaan graag eerst met u in gesprek. Brengen in kaart wat uw wensen zijn. En laten er dan ons professionele licht over schijnen. In het ene geval is een verkoop wenselijk. Een andere keer wilt u uw woning wellicht verkopen en vervolgens terughuren. Onze dienstverlening is maatwerk en bekijken per situatie wat voor u de juiste oplossing is.

  Waar staan wij eigenlijk voor?

  De Nederlandse Vastgoed Maatschappij staat voor een aantal kernwaarden. Wij staan bekend om onze transparante, snelle en betrouwbare manier van werken. Kwalitatieve dienstverlening staan bij ons hoog in het vaandel. U bent direct verzekerd van een financieel gezonde investeringsmaatschappij met een heldere werkwijze. Waar profiteert u nog meer van? Zie hieronder de voordelen op een rij:

  • Triple A rating volgens Graydon
  • U wordt het gehele traject begeleid door een specialist
  • Directe verkoopzekerheid
  • Betrouwbaar en jarenlange ervaring
  • Binnen 1 werkdag antwoord met direct een bod

  Hebben wij u weten te overtuigen? Vul dan nu het online contactformulier in zodat wij u binnen 1 werkdag een bod op uw woning kunnen geven. Ook kunnen wij een bezichtiging met u inplannen.

  Plan nu een persoonlijk gesprek om direct uw huis te verkopen!

  Middels een persoonlijk kennismakingsgesprek vertellen wij u graag meer over onze werkwijze, waar de Nederlandse Vastgoed Maatschappij voor staat en hoe wij u van dienst kunnen zijn. Voor een afspraak om direct uw huis te verkopen belt u ons op telefoonnummer: 0800-0200508.

  Wat kun je van ons verwachten?

  Een eerlijke prijs

  We zoeken samen met jou naar een ideale mix tussen het realiseren van je wensen en een optimale opbrengst van je woning. We zijn daarin eerlijk en transparant.

  Vlot geregeld

  Je ontvangt van ons doorgaans binnen 1 dag een richtprijs. Bij acceptatie kunnen we de verkoop van je woning direct in gang zetten. Wij regelen het voor je!

  Een passende oplossing

  Achter iedere verkoop zit een verhaal. Wat jouw verhaal of situatie ook is, wij bieden je altijd een passende oplossing. Zodat jij vlot die volgende stap kunt zetten. Er is veel meer mogelijk dan je denkt.

  Direct zekerheid

  Geen financieringsvoorbehoud, geen bouwkundig onderzoek. Flexibiliteit in de overdracht. Bij ons weet je direct waar je aan toe bent.

  Zo werkt dat

  Vul een vrijblijvende aanvraag in. Binnen 1 dag krijg je van ons een eerlijke
  richtprijs. Enkele dagen na de bezichtiging ontvang je van ons een bod.

  Je huis verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

  aanvraag

  prijs indicatie

  bezoek

  bod

  bedenktijd

  deal