Op zoek naar een koper van uw woning?

Heeft u uw huis te koop staan en wilt u gegarandeerd zijn van een snelle verkoop? Neem dan contact op met de Nederlandse Vastgoed Maatschappij zodat u uw huis direct kunt verkopen. Wij zijn al jaren actief op de Nederlandse huizenmarkt en hebben inmiddels al vele klanten kunnen helpen met het verkopen van hun woning. Heeft u interesse en wilt u direct zaken doen met een betrouwbaar, gerenommeerd vastgoed opkoper? Neem dan contact op met de Nederlandse Vastgoed Maatschappij.

Uw huis direct verkopen

Hoewel de crisis op de woningmarkt langzaam aan ons voorbij trekt, hebben veel mensen nog steeds moeite met het verkopen van hun huis. Zeker voor mensen waarvan de hypotheeklast te zwaar is kan het een blok aan het been zijn en veel zorgen geven. Wat de reden ook mag zijn om te besluiten uw woning direct te verkopen, de Nederlandse Vastgoed Maatschappij staat voor u klaar om voor een snelle verkoop te zorgen. Wij begeleiden u tijdens het gehele verkooptraject, en geven u professioneel advies. Daarbij kijken wij naar uw situatie, belangen en wensen en passen hier ons advies op aan. Onze service is immers gericht op maatwerk wanneer u besluit uw huis direct te verkopen.

Voor extra service

De Nederlandse Vastgoed Maatschappij is een gerenommeerd vastgoed opkoper en in het bezit van een Triple A rating volgens Graydon. U bent dus verzekerd van een gedegen en betrouwbaar partner. Wij staan voor een snelle afhandeling, service en transparantie. Hierdoor weet u waar u aan toe bent als u besluit uw woning direct te verkopen. Tevens bieden wij u een aantal extra diensten. Zo dient u uw woning normaal gesproken leeg en bezemschoon op te leveren. Soms heeft u geen tijd of zin om uw woning leeg te ruimen. Geen probleem! De Nederlandse Vastgoed Maatschappij geeft u de mogelijkheid uw inboedel geheel of gedeeltelijk achter te laten.

De stappen die u doorloopt op een rij

Heeft u interesse in de mogelijkheden van de Nederlandse Vastgoed Maatschappij? Neem direct contact met ons op! Hieronder zetten wij de stappen voor u op een rij die u doorloopt volgens onze werkwijze:

  • Vul het online contactformulier in of bel voor een afspraak
  • U ontvangt binnen een werkdag een richtprijs voor uw woning
  • Gaat u akkoord? Dan wordt er een concept-koopovereenkomst opgesteld
  • Een notaris zorgt voor de verdere afwikkeling en overdracht

Uw huis direct verkopen? Neem contact op met de Nederlandse Vastgoed Maatschappij door te bellen naar telefoonnummer: 0800-0200508.