Snel je huis verkopen

  Ontvang binnen 1 dag een bod
  Huis direct verkopen

  Direct een koper van uw woning?

  Heeft u uw huis te koop staan en wilt u uw huis direct verkopen? Neem dan contact op met de Nederlandse Vastgoed Maatschappij, zodat u uw huis direct kunt verkopen. Bij ons bent u gegarandeerd van een snelle verkoop. Wij zijn al jaren actief op de Nederlandse huizenmarkt en hebben inmiddels al vele klanten kunnen helpen met het verkopen van hun woning. Heeft u interesse en wilt u direct zaken doen met een betrouwbaar, gerenommeerd vastgoed opkoper? Neem dan contact op met de Nederlandse Vastgoed Maatschappij.

  Uw huis direct verkopen

  Hoewel de crisis op de woningmarkt langzaam aan ons voorbij trekt, hebben veel mensen nog steeds moeite met het verkopen van hun huis. Zeker voor mensen waarvan de hypotheeklast te zwaar is kan het een blok aan het been zijn en veel zorgen geven. Wat de reden ook mag zijn om te besluiten uw woning direct te verkopen, de Nederlandse Vastgoed Maatschappij staat voor u klaar om voor een snelle verkoop te zorgen. Wij begeleiden u tijdens het gehele verkooptraject, en geven u professioneel advies. Daarbij kijken wij naar uw situatie, belangen en wensen en passen hier ons advies op aan. Onze service is immers gericht op maatwerk wanneer u besluit uw huis direct te verkopen.

  Voor extra service

  De Nederlandse Vastgoed Maatschappij is een gerenommeerd vastgoed opkoper en in het bezit van een Triple A rating volgens Graydon. U bent dus verzekerd van een gedegen en betrouwbaar partner. Wij staan voor een snelle afhandeling, service en transparantie. Hierdoor weet u waar u aan toe bent als u besluit uw woning direct te verkopen. Tevens bieden wij u een aantal extra diensten. Zo dient u uw woning normaal gesproken leeg en bezemschoon op te leveren. Soms heeft u geen tijd of zin om uw woning leeg te ruimen. Geen probleem! De Nederlandse Vastgoed Maatschappij geeft u de mogelijkheid uw inboedel geheel of gedeeltelijk achter te laten.

  De stappen die u doorloopt op een rij

  Heeft u interesse in de mogelijkheden van de Nederlandse Vastgoed Maatschappij? Neem direct contact met ons op! Hieronder zetten wij de stappen voor u op een rij die u doorloopt volgens onze werkwijze:

  • Vul het online contactformulier in of bel voor een afspraak
  • U ontvangt binnen een werkdag een richtprijs voor uw woning
  • Gaat u akkoord? Dan wordt er een concept-koopovereenkomst opgesteld
  • Een notaris zorgt voor de verdere afwikkeling en overdracht

  Uw huis direct verkopen? Neem contact op met de Nederlandse Vastgoed Maatschappij door te bellen naar telefoonnummer: 0800-0200508.

  Wat kun je van ons verwachten?

  Een eerlijke prijs

  We zoeken samen met jou naar een ideale mix tussen het realiseren van je wensen en een optimale opbrengst van je woning. We zijn daarin eerlijk en transparant.

  Vlot geregeld

  Je ontvangt van ons doorgaans binnen 1 dag een richtprijs. Bij acceptatie kunnen we de verkoop van je woning direct in gang zetten. Wij regelen het voor je!

  Een passende oplossing

  Achter iedere verkoop zit een verhaal. Wat jouw verhaal of situatie ook is, wij bieden je altijd een passende oplossing. Zodat jij vlot die volgende stap kunt zetten. Er is veel meer mogelijk dan je denkt.

  Direct zekerheid

  Geen financieringsvoorbehoud, geen bouwkundig onderzoek. Flexibiliteit in de overdracht. Bij ons weet je direct waar je aan toe bent.

  Zo werkt dat

  Vul een vrijblijvende aanvraag in. Binnen 1 dag krijg je van ons een eerlijke
  richtprijs. Enkele dagen na de bezichtiging ontvang je van ons een bod.

  Je huis verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

  aanvraag

  prijs indicatie

  bezoek

  bod

  bedenktijd

  deal