Uw woning snel verkocht met vastgoed opkopers

Op zoek naar een betrouwbare vastgoed opkoper om uw woning snel te kunnen verkopen? Waar afspraak ook afspraak is en direct uw huis koopt? Kies dan voor de vastgoed opkopers van de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Wij zijn al meer dan 10 jaar actief op de Nederlandse woningmarkt en hebben inmiddels al veel mensen een dienst bewezen door het opkopen van onroerende goederen. Wilt u een afspraak maken of een richtprijs ontvangen voor uw woning? Bij de Nederlandse Vastgoed Maatschappij kost dat helemaal niets. Kies ook voor de meest betrouwbare en transparante vastgoed opkopers!

Betrouwbaar, snel en transparante vastgoed opkopers

Als betrouwbare vastgoed opkopers bieden wij u als enige in heel Nederland de mogelijkheid om uw woning snel tegen een gegarandeerd bedrag te verkopen. Geen zorgen meer over de verkoop van uw woning, maar een gerust hart! De Nederlandse Vastgoed Maatschappij staat voor service, transparantie en snelheid. Deze service bieden wij altijd op maat aan. Of u nu snel over het geld uit uw woning wilt beschikken, of uw woning na verkoop weer wilt terughuren: wij denken graag met u mee. Laat uw woning opkopen aan onze vastgoed opkopers.

Meer over dé vastgoed opkopers van Nederland!

Wat zijn nu de voordelen van de Nederlandse Vastgoed Maatschappij als u besluit ons in te schakelen voor de verkoop van uw woning? Dat zetten wij graag overzichtelijk voor u op een rij:

  • Wij zijn een gerenommeerde investeringsmaatschappij (Triple A status)
  • Jarenlange ervaring in het opkopen van vastgoed
  • Binnen een dag een richtprijs voor uw woning
  • Directe verkoop zekerheid
  • Geen makelaars, geen onduidelijkheden

Wij kopen uw huis

Plan een bezichtiging als vastgoed opkoper

Wilt u weten op welke manier de Nederlandse Vastgoed Maatschappij u van dienst kan zijn? Vul dan ons online contactformulier in en u ontvangt binnen een werkdag een richtprijs op uw woning. Het is uiteraard ook mogelijk om een afspraak te maken voor een bezichtiging. Graag vertellen we u middels een afspraak meer over de mogelijkheden van ons bedrijf.

Opzoek naar vastgoed opkopers? Bel voor een afspraak!

Vul nu ons online contactformulier in zodat onze opkopers u een bod op uw huis kunnen doen. Of bel voor een afspraak met onze vastgoed opkopers naar telefoonnummer: 0800-0200508.