Snel je huis verkopen

  Ontvang binnen 1 dag een bod  Marcel

  Marcel’s next step

  Karen en Marcel woonden samen in een fijne bovenwoning in Limburg. Het stel ging helaas uit elkaar, waarna Karen verhuisde naar een andere woonruimte. Marcel en Karen hebben een goede verstandhouding. Het was Marcel’s wens om in zijn huidige huis te blijven wonen, maar hij is niet in de gelegenheid om de hypotheek alleen te dragen.

  Hoe kunnen we Marcel ondersteunen? Ervoor zorgen dat hij kan blijven wonen in zijn huidige woning? Dat hij een periode kan afsluiten en weer verder kan met de volgende stap?

  We hebben samen met Marcel zijn situatie goed in kaart gebracht. Marcel wilde vooral zijn eigen plekje behouden, geen stress en gedoe van een verhuizing in een toch al bewogen tijd. Marcel was op zoek naar zekerheid en veiligheid. Weten waar hij de komende tijd aan toe is.

  Marcel gaf ons aan welk bedrag hij maximaal per maand te besteden had voor de huur van zijn woning. Op basis van dat bedrag hebben we een prijs berekend voor de verkoop van zijn woning. Met dit bedrag was Marcel enorm geholpen. Hij kan er gelukkig zijn hypotheek van terugbetalen en kan blijven wonen op de plek waar hij graag verblijft. Het appartement is voor onbepaalde tijd aan hem verhuurd, waardoor hij daarnaast in aanmerking komt voor huurbescherming.

  De voordelen voor Marcel op een rij:

  • Marcel kan lekker blijven wonen in de woning waar hij zich prettig voelt.
  • Geen stress of gedoe rondom verhuizen.
  • Met het overeen gekomen bedrag is hij in staat de hypotheek terug te betalen.
  • Marcel kan blijven huren zolang hij dat wil en komt in aanmerking voor huursubsidie.