Snel je huis verkopen

  Ontvang binnen 1 dag een bod
  Case Ben en Edyta

  Ben en Edyta’s next step

  Ben en zijn vrouw Edyta wilden graag verhuizen nadat hun kinderen volwassen waren geworden. Vanwege hun wens om in de stad te wonen maar ook dichtbij een natuurgebied, was het vinden van hun droomhuis nog niet zo gemakkelijk. Toen zij een woning tegenkwamen die perfect aansloot bij hun wensen, wilden ze graag snel handelen.

  Via een collega kwamen Ben en Edyta met ons in contact. Samen hebben we alle wensen en benodigdheden op een rijtje gezet. Om bieden te kunnen vermijden, wilden Ben en Edyta het huis graag voor de vraagprijs kopen. Wij konden hen daarbij helpen door hun huidige woning te kopen en vast een gedeelte vooruit te betalen. Ben en Edyta konden op deze manier direct een mooi bod uitbrengen op hun droomhuis, dat nog diezelfde dag werd geaccepteerd!

  “Natuurlijk hebben we eerst ook bij een ‘gewone’ makelaar navraag gedaan. Dat proces bleek alleen een hoop geld te kosten en ook nog eens heel lang te duren. Het huis dat we op het oog hadden, was erg gewild. We waren er bang voor dat, als we te lang zouden wachten, het zo voor ons neus verkocht zou worden. Daarom klopten we bij De Nederlandse Vastgoed Maatschappij aan voor hulp. Het contact ging echt vliegensvlug. Edyta vond dat toch wel een beetje spannend allemaal, haha! Maar eerlijk is eerlijk: het voorschot dat ze aanboden, zou ervoor zorgen dat we ons droomhuis zonder voorbehoud van financieren konden kopen. Die kans wilden we zeker niet laten schieten, dus zijn we ermee doorgegaan. Na de verkoop kregen we zelfs nog alle tijd om de verhuizing en oplevering te regelen. Dat vonden we zo lief meegedacht! Er lag geen druk op, wat ons veel rust en vertrouwen gaf.”

  De voordelen voor Ben en Edyta op een rij:

  • Voorschot op de koopsom
  • Kopen zonder voorbehoud van financieren
  • Snelle communicatie, zonder tussenpartijen