Snel je huis verkopen

  Ontvang binnen 1 dag een bod  Mark’s next step

  Nadat zijn vrouw plotseling overleed, bleef Mark alleen achter in een huis dat veel te groot was voor hem alleen. In eerste instantie twijfelde Mark of hij het meteen wilde verkopen; hij had natuurlijk nooit op een dergelijke situatie gerekend. Na een tijdje besloot hij het huis toch te verkopen en kwam hij met De Nederlandse Vastgoed Maatschappij in contact.

  Al snel voelde Mark een klik met De Nederlandse Vastgoed Maatschappij, mede door de transparante en laagdrempelige communicatie. De gesprekken voelden eerlijk en alle vragen werden beantwoord, op ieder moment van de dag. Samen kwamen ze tot een ideale oplossing voor Mark.

  Het huis werd verkocht, maar Mark kon er nog een jaar blijven wonen, zodat hij in deze tijd rustig op zoek kon gaan naar een nieuwe woning. Met het afgesproken voorschot was er zelfs ruimte om de nieuwe woning alvast in te richten. Dit bracht Mark heel veel rust, omdat hij nu aan de slag kon met een plan voor zijn toekomst.

  Mark’s next step
  Mark’s next step

  De voordelen voor Mark op een rij:

  • Geen zorgen over het hoe en wat in een zware periode zoals deze.
  • De mogelijkheid om nog een jaar in zijn huis te blijven wonen, zodat hij rustig op zoek kon gaan naar een nieuwe woning.
  • De mogelijkheid om een voorschot te krijgen waarmee de nieuwe woning vast ingericht kon worden.