Snel je huis verkopen

  Ontvang binnen 1 dag een bod
  Karin’s next step

  Karin’s next step

  Karin woonde met veel plezier in haar woning in Amsterdam. Helaas zat zij al een tijdje in de ziektewet en brak en een financieel spannende tijd aan. Omdat er voor Karin nog geen einde van de ziektewet in zicht was, was ze bang dat ze over een tijdje moeite zou krijgen met het betalen van de rekeningen en zo in de problemen zou komen.

  Toen leerde Karin over de mogelijkheid om haar huis aan De Nederlandse Vastgoed Maatschappij te verkopen en daarna terug te huren. Voor Karin was dit de ideale oplossing, omdat ze zo toch in haar huis kon blijven wonen én omdat ze zo geen last zou hebben van de stress die de aflopende ziektewet haar opleverde.

  Na het eerste gesprek met Joost voelde Karin dat hij met haar meedacht en haar hielp, ook wanneer hij dat niet had hoeven doen. Daarnaast vond ze de gedachte dat ze al haar rekeningen gewoon kon blijven betalen rustgevend. Momenteel huurt Karin de woning waar ze al die tijd met plezier heeft gewoond, inclusief een nieuw interieur en een schuldenvrije toekomst.

  De voordelen voor Karin op een rij:

  • De mogelijkheid om in haar huidige huis te blijven wonen.
  • Een persoonlijke aanpak en begrip voor de situatie.
  • Een snelle afhandeling van de case, zodat ze zich geen zorgen hoeft te maken over de tijdsdruk van de aflopende WAO.