Snel je huis verkopen

  Ontvang binnen 1 dag een bod
  Robert’s next step

  Robert’s next step

  Na het overlijden van zijn ouders erfde Robert een vakantiebungalow. Zijn ouders hadden de bungalow ooit uit liefdadigheid aangeboden als onderkomen voor een alleenstaande dame, die hier ten tijde van hun overlijden nog steeds woonde. Aangezien er niet permanent in vakantiebungalows mag worden gewoond en de dame in kwestie niet weg wilde, ontstonden er steeds meer problemen.

  Na een heftige tijd als deze waren Robert en zijn vrouw vooral op zoek naar rust; zonder de extra lasten en zorgen die de vakantiebungalow met zich meebracht. Daarom kozen ze ervoor om de woning te verkopen. Tijdens de zoektocht naar de juiste partij om hierbij te helpen kwam Joost op hun pad. Er was direct een goede klik en er kon een mooie overeenkomst worden gesloten. Gelukkig kon er voor de dame die in de bungalow woonde een mooi, klein huisje worden gevonden.

  Door het meedenken van Joost voelde het alsof een hoop zorgen uit handen zijn genomen. Robert heeft de vakantiebungalow met een gerust hart achter kunnen laten en kon weer verder met zijn eigen passie: de gezondheidszorg!

  De voordelen voor Robert op een rij:

  • Een snelle afhandeling van de koop.
  • Assistentie bij het oplossen van het probleem met de dame die in de bungalow woonde.
  • Begrip voor de ernst van de situatie en geduld tijdens het aanpakken van de problemen.
  • Een eerlijk bod voor de bungalow.