Snel je huis verkopen

  Ontvang binnen 1 dag een bod  Mevrouw Stapel

  Mevrouw Stapel’s next step

  Mevrouw Stapel woont, samen met haar zoon en kleindochter, in Overijssel. Het pand is behoorlijk gedateerd. Dit maakt dat de bewoners het lastig vinden om de verkoop via een reguliere makelaar te laten plaatsvinden. Ze voelen zich niet helemaal op hun gemak om mensen over de vloer te hebben voor bezichtigingen. Daarnaast zijn er wat angsten voor de gevolgen met betrekking tot aansprakelijkheid in verband met de ouderdom en mogelijke gebreken die aan het licht komen.

  Deze familie heeft nog geen andere woning op het oog. Die zoektocht zou ook best even kunnen duren. De familie is er daarom voornamelijk mee geholpen als ze het pand na verkoop niet direct hoeven te verlaten.

  We konden ons de zorgen van deze mensen goed voorstellen. We zijn daarom direct met elkaar in gesprek gegaan om de mogelijkheden te bespreken. Ondanks de slechte staat van het pand hebben we een vlotte verkoop kunnen realiseren. Mét de mogelijkheid om de overdracht pas over tien maanden te laten plaatsvinden. De familie gaat nu in alle rust op zoek naar een fijne nieuwe woning. Mochten ze die eerder vinden, dan is er ook de mogelijkheid om de overdracht te vervroegen.

  De voordelen voor mevrouw Stapel en haar familie op een rij:

  • Vlotte verkoop.
  • Flexibiliteit in overdracht.
  • In alle rust op zoek naar een nieuwe woning.
  • Maximale zekerheid.