Snel je huis verkopen

  Ontvang binnen 1 dag een bod  Julia

  Julia’s next step

  Julia zat in een behoorlijk lastige situatie. Een tijd terug is haar man overleden en sindsdien heeft ze te maken met een betalingsachterstand op haar hypotheek. Die was inmiddels opgelopen tot een achterstand van 9 maanden. Hierdoor ontstond een slechte verstandhouding met haar hypotheekverstrekker. Dit alles leidde ertoe dat een veiling op haar huis werd aangekondigd, waardoor ze een urgent probleem had.

  Bij de verkoop via een veiling moet de huidige bewoner direct vertrekken uit de woning. Dat baarde Julia behoorlijk zorgen. Ze klopte bij ons aan met de vraag of wij iets konden betekenen in haar situatie. Gelukkig zat er wat overwaarde op haar woning, waardoor er bij verkoop toch nog wat geld overblijft voor Julia om de volgende stap te kunnen zetten. We hebben de verkoop van haar woning direct geregeld en zijn in gesprek gegaan met de hypotheekverstrekker. We zijn overeen gekomen dat Julia twee maanden kan blijven wonen in haar huidige woning. Dit geeft haar de ruimte om op zoek te gaan naar een nieuwe huurwoning.

  De voordelen voor Julia op een rij:

  • Snel van haar geldzorgen af, door een vlotte verkoop.
  • De overwaarde direct tot haar beschikking, waardoor ze geld beschikbaar heeft voor de eerste huurperiode van een nieuwe huurwoning.
  • De mogelijkheid om twee maanden in haar huidige woning te blijven, zodat ze de tijd heeft om op zoek te gaan naar een geschikte huurwoning.