Snel je huis verkopen

  Ontvang binnen 1 dag een bod  Geërfd huis verkopen

  Wil je een geërfd huis verkopen? De Nederlandse Vastgoed Maatschappij helpt je! Wij zijn een gerenommeerde investeringsmaatschappij die al 15 jaar actief is op de Nederlandse huizenmarkt. Ons ervaren team van specialisten helpt je graag een geërfd huis goed én snel te verkopen. Daarbij regelen we alles rondom de verkoop van de woning. Je hebt dus zelf nergens meer omkijken naar. Dit biedt je zekerheid, gemak en rust. Daarnaast verzekeren we je van een eerlijke prijs. Wil je een geërfd huis verkopen? Kies dan voor de vlotte verkoop van De Nederlandse Vastgoed Maatschappij!

  Voordelen geërfd huis verkopen via De Nederlandse Vastgoed Maatschappij

  Als je een geërfd huis gaat verkopen, komt er veel op je af. Daarom zijn wij er voor jou. We willen je verder helpen, door je te ontzorgen bij de verkoop van een geërfd huis en alles wat daarbij komt kijken. We bieden je een passende oplossing, zodat je snel die volgende stap kunt zetten. Binnen één dag ontvang je van ons al een richtprijs. Voldoet deze aan je wensen? Dan zetten we direct de verkoop van de woning in gang. Dit doen we niet met een financieringsvoorbehoud of een bouwkundig onderzoek. Wel met flexibiliteit in de overdracht. We willen het zo gemakkelijk mogelijk voor je maken. Daarom weet je bij ons altijd direct waar je aan toe bent. Samen met jou zoeken we naar een ideale mix tussen het realiseren van je wensen en een optimale opbrengst van de woning. Dit doen we eerlijk en transparant. Onze voordelen zijn bovendien:

  • Een eerlijke prijs
  • Vlot geregeld
  • Een passende oplossing
  • Direct zekerheid

  Snel een geërfd huis verkopen

  Een geërfd huis verkopen was nog nooit zo gemakkelijk. Bij ons hoef je alleen maar een vrijblijvende aanvraag in te vullen en je ontvangt al binnen één dag een eerlijke richtprijs. Enkele dagen na de bezichtiging doen we een bod. Is er een deal? Gefeliciteerd, de woning is verkocht.

  Mogelijkheden voor de verkoop

  Bij ons is er ruimte voor jóuw verhaal. Daarom gaan we graag met je in gesprek om te bepalen hoe we je het beste kunnen helpen een geërfd huis te verkopen. We doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat je met een gerust hart de volgende stap kunt zetten. Hiervoor bieden we je diverse mogelijkheden. We passen onze dienstverlening aan op basis van jouw wensen.

  1. Wij kopen het huis

  Wil je een directe verkoopzekerheid en vlotte verkoop? Kies er dan voor om een geërfd huis te verkopen aan ons. Wij kopen huizen zónder tussenpersoon. Dus zonder makelaar. En dat volgens een helder, duidelijk en overzichtelijk stappenplan.

  2. Wij kopen het huis, jij huurt het terug

  Je kunt er ook voor kiezen om het huis aan ons te verkopen en deze vervolgens zelf terug te huren. Deze optie is fijn wanneer je zelf, of een van je naasten, in de woning willen blijven wonen. De huurperiode kan vastgelegd worden voor bepaalde of onbepaalde tijd. Vanaf dat moment ligt het onderhoud van de woning bij ons.

  3. Verkoop het huis op afroep

  Wil je het huis wel nú verkopen, maar nog niet direct van het huis af? Ook dat is een mogelijkheid bij ons!

  Neem contact met ons op

  Een geërfd huis verkopen? Dat doe je via De Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Wij bieden je altijd een oplossing die bij jouw situatie past. Wil je meer weten over onze mogelijkheden? Of heb je vragen? Bel naar 0800-0200-508.

  Wat kun je van ons verwachten?

  Een eerlijke prijs

  We zoeken samen met jou naar een ideale mix tussen het realiseren van je wensen en een optimale opbrengst van je woning. We zijn daarin eerlijk en transparant.

  Vlot geregeld

  Je ontvangt van ons doorgaans binnen 1 dag een richtprijs. Bij acceptatie kunnen we de verkoop van je woning direct in gang zetten. Wij regelen het voor je!

  Een passende oplossing

  Achter iedere verkoop zit een verhaal. Wat jouw verhaal of situatie ook is, wij bieden je altijd een passende oplossing. Zodat jij vlot die volgende stap kunt zetten. Er is veel meer mogelijk dan je denkt.

  Direct zekerheid

  Geen financieringsvoorbehoud, geen bouwkundig onderzoek. Flexibiliteit in de overdracht. Bij ons weet je direct waar je aan toe bent.

  Zo werkt dat

  Vul een vrijblijvende aanvraag in. Binnen 1 dag krijg je van ons een eerlijke
  richtprijs. Enkele dagen na de bezichtiging ontvang je van ons een bod.

  Je huis verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

  aanvraag

  prijs indicatie

  bezoek

  bod

  bedenktijd

  deal