Snel je huis verkopen

  Ontvang binnen 1 dag een bod  Huis verkopen en blijven wonen

  Wil je je huis verkopen en erin blijven wonen? Dat kan als je je huis verkoopt aan De Nederlandse Vastgoed Maatschappij! De Nederlandse Vastgoed Maatschappij is een gerenommeerde investeringsmaatschappij die je graag helpt je huis te verkopen, zodat je er zelf in kunt blijven wonen. Wellicht tot de dood. We beschikken over een ervaren team van specialisten die al meer dan 15 jaar actief zijn op de Nederlandse huizenmarkt. Hierdoor kunnen we je goed én snel helpen je huis te verkopen. En we regelen alles rondom de verkoop. Dit biedt zekerheid, gemak en rust. En dat terwijl je verzekerd bent van een eerlijke prijs. Dus wil je je huis verkopen en er blijven wonen? Wellicht tot de dood? Schakel onze hulp in voor een vlotte verkoop!

  Daarom De Nederlandse Vastgoed Maatschappij

  Als je je huis wil verkopen en er wil blijven wonen, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn er voor jou. Het is namelijk onze missie om mensen te helpen, door hen te ontzorgen bij de verkoop van hun woning en alles wat daarbij komt kijken. Omdat achter iedere verkoop een ander verhaal zit, bieden we je dan ook altijd een passende oplossing voor jouw situatie. Zo kun je snel die volgende stap zetten. Je ontvangt van ons doorgaans binnen één dag een richtprijs. Na een akkoord zetten we direct de verkoop in gang. Dit doen we niet met een financieringsvoorbehoud of bouwkundig onderzoek, maar wel met flexibiliteit in de overdacht. We willen namelijk de ideale mix proberen te vinden tussen het realiseren van je wensen en een optimale opbrengst van je woning. Hierin zijn we altijd eerlijk en transparant. Onze voordelen zijn verder:

  • Een eerlijke prijs
  • Vlot geregeld
  • Een passende oplossing
  • Direct zekerheid

  Snelle verkoop

  Je huis verkopen en er zelf blijven wonen, wellicht tot de dood, was nog nooit zo eenvoudig. Je hoeft hiervoor alleen maar een vrijblijvende aanvraag in te vullen bij De Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Binnen één dag ontvang je van ons een eerlijke richtprijs. Daarna gaan we bezichtigen. Enkele dagen na de bezichtiging ontvang je een officieel bod. Hebben we een deal? Gefeliciteerd! Je hebt je huis kunnen verkopen en kunt er zelf blijven wonen tot de dood.

  Snel in het bezit van je overwaarde

  Je huis verkopen en er zelf blijven wonen, voor bepaalde of onbepaalde tijd, is dé oplossing als je graag wil beschikken over het geld dat op dit moment in je huis zit, maar je je huis nog niet wil verlaten. Wij bieden je de mogelijkheid om je woning aan ons te verkopen, terwijl jij erin blijft wonen door de woning direct terug te huren. Je beschikt dan snel over de overwaarde van je woning en kunt wel blijven wonen in je eigen vertrouwde woning. En de onderhoudskosten? Die zijn voortaan voor ons. Dat scheelt weer.

  Hoe werkt je huis verkopen en er zelf blijven wonen?

  Door je huis aan ons te verkopen, kun je je huis snel verkopen en er zelf blijven wonen. We doen een bod en bespreken de huurprijs. Bij acceptatie gaan we direct voor je aan de slag om alles tot in detail te regelen. We werken eerlijk, duidelijk én snel. Bij ons ben je verzekerd van een vlotte verkoop en directe beschikking tot het vrijgekomen kapitaal.

  Neem contact op om je huis te verkopen en er zelf te blijven wonen

  Kies je ervoor om je huis te verkopen en er zelf te blijven wonen? Verkoop je huis aan De Nederlandse Vastgoed Maatschappij! Wij bieden je een oplossing die bij jouw situatie past. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op en bel naar 0800-0200-508.

  Wat kun je van ons verwachten?

  Een eerlijke prijs

  We zoeken samen met jou naar een ideale mix tussen het realiseren van je wensen en een optimale opbrengst van je woning. We zijn daarin eerlijk en transparant.

  Vlot geregeld

  Je ontvangt van ons doorgaans binnen 1 dag een richtprijs. Bij acceptatie kunnen we de verkoop van je woning direct in gang zetten. Wij regelen het voor je!

  Een passende oplossing

  Achter iedere verkoop zit een verhaal. Wat jouw verhaal of situatie ook is, wij bieden je altijd een passende oplossing. Zodat jij vlot die volgende stap kunt zetten. Er is veel meer mogelijk dan je denkt.

  Direct zekerheid

  Geen financieringsvoorbehoud, geen bouwkundig onderzoek. Flexibiliteit in de overdracht. Bij ons weet je direct waar je aan toe bent.

  Zo werkt dat

  Vul een vrijblijvende aanvraag in. Binnen 1 dag krijg je van ons een eerlijke
  richtprijs. Enkele dagen na de bezichtiging ontvang je van ons een bod.

  Je huis verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

  aanvraag

  prijs indicatie

  bezoek

  bod

  bedenktijd

  deal