Snel je huis verkopen

  Ontvang binnen 1 dag een bod  Huis verkopen onder WOZ waarde

  Wil je snel van je huis af en vind je het daarom niet erg om je huis te verkopen onder de WOZ waarde? Wij zijn de Nederlandse Vastgoed Maatschappij en het is onze missie om mensen verder te helpen door hen te ontzorgen bij de verkoop van hun woning en alles wat daarbij komt kijken. Doordat onze dienstverlening zich voornamelijk richt op bijzondere situaties, is het voor ons niet haalbaar je de hoogste marktwaarde te bieden. Wel gaan we samen op zoek naar een ideale mix tussen het realiseren van je wensen én een optimale opbrengst van je woning. We bieden je een oplossing die bij jouw situatie past. Wat voor situatie dit ook is. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Bel ons gerust voor meer informatie.

  De vele voordelen van De Nederlandse Vastgoed Maatschappij

  Er komt veel op je af als je je huis gaat verkopen. Daarom zijn we er voor jou. Wij zorgen voor een passende oplossing, zodat je snel die volgende stap kunt zetten. Wil je je huis wel verkopen onder de WOZ waarde? Van ons ontvang je binnen één dag al een richtprijs. Indien je hiermee akkoord gaat, wordt direct de verkoop van je woning in gang gezet. Niet met financieringsvoorbehoud of een bouwkundig onderzoek, wel met flexibiliteit in de overdracht. Bij ons weet je direct waar je aan toe bent. We zijn altijd eerlijk en transparant. We bieden je zekerheid, gemak en rust. Kies ervoor om je huis te verkopen onder de WOZ waarde aan De Nederlandse Vastgoed Maatschappij en profiteer van de volgende voordelen:

  • Een eerlijke prijs
  • Vlot geregeld
  • Een passende oplossing
  • Direct zekerheid

  Snel je huis verkocht

  Je huis verkopen onder de WOZ waarde is zo gedaan via De Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Vul een vrijblijvende aanvraag in. Je krijgt binnen één dag van ons een eerlijke richtprijs toegestuurd. Dan volgt de bezichtiging. Enkele dagen na de bezichtiging ontvang je een bod van ons. Is er een deal? Gefeliciteerd, je hebt je huis kunnen verkopen onder de WOZ waarde.

  Meerdere mogelijkheden voor een huis verkopen onder de WOZ waarde

  Achter elke verkoop zit een verhaal. Wij geven je de ruimte voor dat van jou. Zo kun je je huis verkopen onder de WOZ waarde vanwege een gedwongen verkoop, religieuze overwegingen of een vervuilde woning. Of misschien verkoop je je huis wel vanwege een scheiding, emigratie of erfenis? Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je met een gerust hart de volgende stap zet. Daarom passen we onze dienstverlening aan op basis van jouw wensen. We bieden je dan ook meerdere mogelijkheden voor een huis verkopen onder de WOZ waarde.

  1. Je huis aan ons verkopen

  Wij kopen huizen zonder een tussenpersoon. Zonder een makelaar dus. Verkoop je huis aan ons en je hebt directe verkoopzekerheid volgens een helder, duidelijk en overzichtelijk stappenplan. Wij bieden je een vlotte verkoop. Daarnaast wordt alles rondom de verkoop van je woning door ons geregeld. En ook al kies je ervoor je huis te verkopen onder de WOZ waarde, wij bieden je altijd een eerlijke prijs.

  2. Je huis verkopen en dan terug huren

  We bieden je ook de mogelijkheid om je huis te verkopen onder de WOZ waarde en je huis vervolgens terug te huren. Dit is dé oplossing als je zorgeloos in je eigen vertrouwde woning wilt blijven wonen én van de opbrengst wilt profiteren. Het onderhoud van de woning ligt dan bij ons. Je kunt de woning terug huren voor bepaalde of onbepaalde tijd.

  3. Verkoop op afroep

  Wil je nú je woning verkopen, maar deze nog niet verlaten? Ook dat kan bij De Nederlandse Vastgoed Maatschappij!

  Neem contact op om je huis te verkopen onder de WOZ waarde

  Als je je huis wilt verkopen onder de WOZ waarde, kan De Nederlandse Vastgoed Maatschappij je helpen. Wij bieden je een passende oplossing voor jouw situatie. Wil je meer weten? Of heb je vragen? Bel naar 0800-0200-508.

  Wat kun je van ons verwachten?

  Een eerlijke prijs

  We zoeken samen met jou naar een ideale mix tussen het realiseren van je wensen en een optimale opbrengst van je woning. We zijn daarin eerlijk en transparant.

  Vlot geregeld

  Je ontvangt van ons doorgaans binnen 1 dag een richtprijs. Bij acceptatie kunnen we de verkoop van je woning direct in gang zetten. Wij regelen het voor je!

  Een passende oplossing

  Achter iedere verkoop zit een verhaal. Wat jouw verhaal of situatie ook is, wij bieden je altijd een passende oplossing. Zodat jij vlot die volgende stap kunt zetten. Er is veel meer mogelijk dan je denkt.

  Direct zekerheid

  Geen financieringsvoorbehoud, geen bouwkundig onderzoek. Flexibiliteit in de overdracht. Bij ons weet je direct waar je aan toe bent.

  Zo werkt dat

  Vul een vrijblijvende aanvraag in. Binnen 1 dag krijg je van ons een eerlijke
  richtprijs. Enkele dagen na de bezichtiging ontvang je van ons een bod.

  Je huis verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

  aanvraag

  prijs indicatie

  bezoek

  bod

  bedenktijd

  deal