Snel je huis verkopen

  Ontvang binnen 1 dag een bod
  Huisveiling

  Voorkom huisveiling bij een executieveiling

  Vreest u dat uw huis verkocht wordt via een onvrijwillige huisveiling? Schakel dan nu de experts van de Nederlandse Vastgoed Maatschappij in. Wacht hier niet mee. Wij kunnen er namelijk voor zorgen dat uw huis voortijdig verkocht wordt. Tegen een leuke prijs. En met groot bijkomend voordeel dat u dan wel gewoon in uw huis kunt blijven wonen. Hoe? Door het van de koper weer terug te huren. Wie is deze koper? Dat zijn wij. De Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Wij kopen uw huis, voordat het gedwongen verkocht wordt via een huisveiling.

  Wat is een huisveiling precies?

  Een veiling is een openbare verkoop. Er zijn twee soorten. De vrijwillige veiling en de executieveiling. Eerstgenoemde wordt toegepast als er niet snel een koper gevonden wordt of als een veiling juist een hogere opbrengst oplevert. Van een onvrijwillige executieveiling is sprake als de woningeigenaar schulden heeft bij de hypotheekverstrekker. Belangrijk bij alle veilingen is de notaris. Deze:

  • Maakt de veiling en de -voorwaarden bekend
  • Informeert de gegadigden
  • Voert de volledige zitting uit
  • Stelt vast of er vergissingen worden gemaakt
  • Oordeelt beslissend over de uitkomst van de veiling

  Voorkom die welgevreesde huisveiling

  Een huis kan om verschillende redenen in een huisveiling terechtkomen. We richten ons nu op de executieverkoop. Dan heeft de eigenaar vrijwel altijd schulden bij de hypotheekverstrekker. Dit kan de beste gebeuren. Bij een hypotheek moet u elke maand een bepaald bedrag over kunnen maken aan de geldverstrekker die uw huis betaald heeft. Lukt dit niet, dan kan een onvrijwillige veiling aangevraagd worden door het laatstgenoemde. Dat het tijdig betalen van de hypotheek niet lukt, kan verschillende oorzaken hebben. U bent uw baan bijvoorbeeld kwijtgeraakt. En zonder het (volledige) inkomen dat u gewend bent, kunt u het financieel moeilijk krijgen. Misschien is uw relatie wel verbroken. Als u de hypotheek kon betalen met twee inkomens, dan is het begrijpelijk dat het met slechts één salaris een lastige klus wordt. En zo zijn er nog veel meer logische redenen. Niets om u voor te schamen dus. Houd echter wel in uw hoofd dat het verstandig is tijdig te handelen. Hoe eerder u uw huis aan de Nederlandse Vastgoed Maatschappij verkoopt, hoe kleiner de kans op een onvrijwillige huisveiling is.

  Verkoop uw huis en huur het bij ons terug met huisveiling

  Wilt u ook een onvrijwillige huisveiling voorkomen? Kies dan voor de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Wij zijn telefoonisch bereikaar op 0800-0200508. De Nederlandse Vastgoed Maatschappij kan uw woning redden van een huisveiling!

  Wat kun je van ons verwachten?

  Een eerlijke prijs

  We zoeken samen met jou naar een ideale mix tussen het realiseren van je wensen en een optimale opbrengst van je woning. We zijn daarin eerlijk en transparant.

  Vlot geregeld

  Je ontvangt van ons doorgaans binnen 1 dag een richtprijs. Bij acceptatie kunnen we de verkoop van je woning direct in gang zetten. Wij regelen het voor je!

  Een passende oplossing

  Achter iedere verkoop zit een verhaal. Wat jouw verhaal of situatie ook is, wij bieden je altijd een passende oplossing. Zodat jij vlot die volgende stap kunt zetten. Er is veel meer mogelijk dan je denkt.

  Direct zekerheid

  Geen financieringsvoorbehoud, geen bouwkundig onderzoek. Flexibiliteit in de overdracht. Bij ons weet je direct waar je aan toe bent.

  Zo werkt dat

  Vul een vrijblijvende aanvraag in. Binnen 1 dag krijg je van ons een eerlijke
  richtprijs. Enkele dagen na de bezichtiging ontvang je van ons een bod.

  Je huis verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

  aanvraag

  prijs indicatie

  bezoek

  bod

  bedenktijd

  deal