Snel je huis verkopen

  Ontvang binnen 1 dag een bod
  Ik wil mijn van huis af

  Uw woning snel en eenvoudig verkocht? ik wil van mijn huis af!

  Denkt u “ik wil van mijn huis af?” Dan bieden we u bij de Nederlandse Vastgoed Maatschappij een prima oplossing. Wij zijn een vastgoedbedrijf met een triple A-status bij Graydon. Dat geeft u de zekerheid dat u te maken heeft met een financieel gezond vastgoedbedrijf. Wij kopen huizen ongeacht de staat of de eventueel lastige verkoopbaarheid in de reguliere verkoop via een makelaar. Ook uw huis kunt u aan ons verkopen. Vul daarvoor het formulier op de website in en wij geven u binnen 1 werkdag en richtprijs voor uw huis. Bent u daarmee akkoord? Dan kunnen we direct overgaan tot de aankoop van uw pand. De uitvoering wordt gedaan op een hele praktische manier. Zodra wij akkoord zijn over de verkoopprijs van uw huis, dragen wij de officiële afhandeling over aan de notaris. Deze handelt de verkoop af bij de hulpvraag: “ik wil van mijn huis af”.

  “Ik wil van mijn huis af”. Nederlandse Vastgoed Maatschappij helpt u

  Wij zijn een uitkomst voor situaties als “ik wil van mijn huis af” waarin een executieverkoop aanstaande is. Door uw pand aan ons te verkopen weet u dit te voorkomen. U zult begrijpen dat de verkoop middels executie soms tot een dramatisch lage opbrengst kan leiden. Bij verkoop aan de Nederlandse Vastgoed Maatschappij behaalt u echter tenminste nog een opbrengst die op 60-70 % ligt van de marktwaarde. Dat geeft u echter wel de mogelijkheden die u bij een lang te koop staande woning of een executieverkoop niet zou hebben gehad. Wij zijn ook een uitkomst waarbij u financiële ruimte nodig heeft en toch in uw woning wilt blijven wonen. Wij bieden u namelijk de mogelijkheid om gedurende een jaar uw eigen pand terug te huren. Dus heeft ook de gedachte: “ik wil van mijn huis af”? Neem contact op en wij helpen u graag.

  In welke situaties is de Nederlandse Vastgoed Maatschappij dé oplossing?

  Heeft u ook te maken met de situatie: “ik wil van mijn huis af”? Hierbij een aantal voorbeelden van situaties waarin waarin de keuze voor verkoop van uw huis aan de Nederlandse Vastgoed Maatschappij de beste oplossing kan zijn:

  • Dreigende executieverkoop
  • Woning die al geruime tijd te koop staat
  • lastig verkoopbaar door slechte staat
  • Zekerheid bij wachten op oplevering nieuwe woning
  • Gebruikmaken van overwaarde woning

  De oplossing voor de wens: “Ik wil van mijn huis af”

  De oplossing voor de wens of noodzaak bij de hulpvraag: “Ik wil van mijn huis af” wordt u geboden door de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Neem contact op via ons contactformulier op de website voor een direct antwoord en een richtprijs. Voor telefonisch contact belt u ons op telefoonnummer 0800-0200508. De Nederlandse Vastgoed Maatschappij heeft de oplossing voor de wens: “ik wil van mijn huis af”.

  Wat kun je van ons verwachten?

  Een eerlijke prijs

  We zoeken samen met jou naar een ideale mix tussen het realiseren van je wensen en een optimale opbrengst van je woning. We zijn daarin eerlijk en transparant.

  Vlot geregeld

  Je ontvangt van ons doorgaans binnen 1 dag een richtprijs. Bij acceptatie kunnen we de verkoop van je woning direct in gang zetten. Wij regelen het voor je!

  Een passende oplossing

  Achter iedere verkoop zit een verhaal. Wat jouw verhaal of situatie ook is, wij bieden je altijd een passende oplossing. Zodat jij vlot die volgende stap kunt zetten. Er is veel meer mogelijk dan je denkt.

  Direct zekerheid

  Geen financieringsvoorbehoud, geen bouwkundig onderzoek. Flexibiliteit in de overdracht. Bij ons weet je direct waar je aan toe bent.

  Zo werkt dat

  Vul een vrijblijvende aanvraag in. Binnen 1 dag krijg je van ons een eerlijke
  richtprijs. Enkele dagen na de bezichtiging ontvang je van ons een bod.

  Je huis verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

  aanvraag

  prijs indicatie

  bezoek

  bod

  bedenktijd

  deal