Oplossingen voor last te verkopen woningen

Bent u bezig met de inruil eigen woning? Wilt u dat de eigen woning inruil vlot en soepel verloopt? Dan biedt de Nederlandse Vastgoed Maatschappij uitkomst. Wij kopen namelijk uw huis. Ongeacht de staat en het feit dat deze mogelijk al jarenlang te koop staat. Dat doen we door u voor uw eigen woning een richtprijs te geven. De inruil tegen een andere woning kan hiermee zeer eenvoudig worden gerealiseerd. Zijn we het eens over de verkoopprijs voor uw eigen woning? Dan kopen we deze direct van u. Zonder tussenkomst van een makelaar. Dat scheelt voor iedereen in dit soort situaties in de kosten. De enige kosten die nog moeten worden gemaakt zijn die voor de notaris. In het kader van de kosten koper nemen wij deze standaard voor onze rekening. Zo weet u altijd zeker dat de prijs die u voor de inruil of verkoop van uw huis krijgt ook volledig klopt. Er hoeven geen kosten meer vanaf. Wilt u dus ook de zekerheid dat de inruil van uw huis voor een ander pand zekerheden biedt? Verkoop dan uw eigen woning aan de Nederlandse Vastgoed Maatschappij.

De zekerheid bij inruil eigen woning

Door te kiezen voor de Nederlandse Vastgoed Maatschappij maakt u een keuze voor een financieel gezonde instelling. Wij hebben namelijk een triple A-status bij Graydon. Hierdoor bent u verzekerd dat u, bijvoorbeeld bij de verkoop van uw eigen woning, met zekerheid uw geld krijgt. Wij hebben de triple A-status weten te bereiken door stelselmatig uitstekende financiële cijfers te overleggen. Dat doen we inmiddels al meer dan tien jaar. Met een team van specialisten. Zij weten uw eigen woning op waarde te schatten. U krijgt een richtprijs die op zo’n 60-70% van de vrije verkoopwaarde ligt. Daarmee bieden wij u altijd een prijs die flink hoger ligt dan de prijs die voor de eigen woning zal worden geboden bij een executieverkoop.

De praktische aanpak van Nederlandse Vastgoed Maatschappij

  • U vraagt een richtprijs aan
  • Binnen 1 werkdag concreet antwoord
  • Sluiten overeenkomst
  • Bevestiging bij notaris
  • Uw huis is verkocht en u ontvangt de koopsom

Contact opnemen over de inruil eigen woning

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw eigen woning inruil te realiseren? Neem dan contact op met de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Daarvoor kunt u het telefoonnummer 0800-0200508 gebruiken. U kunt ook direct een richtprijs aanvragen. Dat doet u door het formulier op de website in te vullen. De Nederlandse Vastgoed Maatschappij maakt de inruil eigen woning eenvoudig.