Snel je huis verkopen

  Ontvang binnen 1 dag een bod
  Opkoper huis

  Opkoper gezocht voor uw woning? Verkoop uw huis snel

  Bent u op zoek naar een opkoper van uw huis? Schakel dan de Nederlandse Vastgoed Maatschappij in. Uw reden voor verkoop, of dat nu vrijwillig of meer gedwongen is, is niet van direct belang. Zeker als uw huis een belemmering vormt voor het maken van uw toekomstplannen, is het verstandig om een opkoper te zoeken. Zo staat uw woning niet langer dan nodig in de verkoop, en heeft u snel de beschikking over de overwaarde. Klinkt u dat als muziek in de oren? Neem dan contact op, dan verzorgen wij de betrouwbare afhandeling van uw zaken.

  Uw woning niet langer dan nodig in de verkoop

  Zeker voor mensen waarvan de hypotheeklast te zwaar is om op te kunnen brengen, kan de verkoop van het huis een blok aan het been worden. Schulden stapelen zich op en men ziet door de bomen het bos niet meer. Dit zou een situatie kunnen zijn waardoor mensen op zoek gaan naar een opkoper voor hun huis. Een andere situatie waarin een opkoper een oplossing zou kunnen bieden, is wanneer men een huis heeft geërfd en dit snel wil verkopen. Of wellicht gaat u samenwonen en wilt u van de dubbele lasten af. Kortom: in wat voor situatie u ook zit, soms wilt u snel van uw huis af en zoekt u een opkoper. Dat is waar de Nederlandse Vastgoed Maatschappij voor staat. Wij bieden maatwerk oplossingen en bekijken wat voor uw situatie de juiste is!

  Opkoper voor uw huis gezocht? Doorloop deze stappen!

  Wilt u een geschikte opkoper vinden om snel uw huis te kunnen verkopen? Wij zetten de stappen voor u op een rij die u volgens de heldere werkwijze van de Nederlandse Vastgoed Maatschappij doorloopt:

  • U neemt contact met onze opkoper op via het online contactformulier
  • Binnen één werkdag ontvangt u een richtprijs op uw woning
  • Gaat u akkoord? De concept – koopovereenkomst wordt opgesteld
  • Een notaris zorgt voor de verdere afwikkeling en overdracht
  • Uiteraard kunt u ook bellen voor het inplannen van een bezichtiging

  Wat kun je van ons verwachten?

  Een eerlijke prijs

  We zoeken samen met jou naar een ideale mix tussen het realiseren van je wensen en een optimale opbrengst van je woning. We zijn daarin eerlijk en transparant.

  Vlot geregeld

  Je ontvangt van ons doorgaans binnen 1 dag een richtprijs. Bij acceptatie kunnen we de verkoop van je woning direct in gang zetten. Wij regelen het voor je!

  Een passende oplossing

  Achter iedere verkoop zit een verhaal. Wat jouw verhaal of situatie ook is, wij bieden je altijd een passende oplossing. Zodat jij vlot die volgende stap kunt zetten. Er is veel meer mogelijk dan je denkt.

  Direct zekerheid

  Geen financieringsvoorbehoud, geen bouwkundig onderzoek. Flexibiliteit in de overdracht. Bij ons weet je direct waar je aan toe bent.

  Zo werkt dat

  Vul een vrijblijvende aanvraag in. Binnen 1 dag krijg je van ons een eerlijke
  richtprijs. Enkele dagen na de bezichtiging ontvang je van ons een bod.

  Je huis verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

  aanvraag

  prijs indicatie

  bezoek

  bod

  bedenktijd

  deal