Snel je huis verkopen

Ontvang binnen 1 dag een bod

Postcode

Huisnummer

Staat uw woning al te koop?

JaNee

Wat is uw telefoonnummer?


Opkoper huis

Uw woning niet langer dan nodig in de verkoop

Bent u op zoek naar een opkoper van uw huis? Schakel dan de Nederlandse Vastgoed Maatschappij in. Uw reden voor verkoop, of dat nu vrijwillig of meer gedwongen is, is niet van direct belang. Zeker als uw huis een belemmering vormt voor het maken van uw toekomstplannen, is het verstandig om een opkoper te zoeken. Zo staat uw woning niet langer dan nodig in de verkoop, en heeft u snel de beschikking over de overwaarde. Klinkt u dat als muziek in de oren? Neem dan contact op, dan verzorgen wij de betrouwbare afhandeling van uw zaken.

Wilt u van uw woning af?

Zeker voor mensen waarvan de hypotheeklast te zwaar is om op te kunnen brengen, kan de verkoop van het huis een blok aan het been worden. Schulden stapelen zich op en men ziet door de bomen het bos niet meer. Dit zou een situatie kunnen zijn waardoor mensen op zoek gaan naar een opkoper voor hun huis. Een andere situatie waarin een opkoper een oplossing zou kunnen bieden, is wanneer men een huis heeft geërfd en dit snel wil verkopen. Of wellicht gaat u samenwonen en wilt u van de dubbele lasten af. Kortom: in wat voor situatie u ook zit, soms wilt u snel van uw huis af en zoekt u een opkoper. Dat is waar de Nederlandse Vastgoed Maatschappij voor staat. Wij bieden maatwerk oplossingen en bekijken wat voor uw situatie de juiste is!

Opkoper voor uw huis gezocht? Doorloop deze stappen!

Wilt u een geschikte opkoper vinden om snel uw huis te kunnen verkopen? Wij zetten de stappen voor u op een rij die u volgens de heldere werkwijze van de Nederlandse Vastgoed Maatschappij doorloopt:

  • U neemt contact met onze opkoper op via het online contactformulier
  • Binnen één werkdag ontvangt u een richtprijs op uw woning
  • Gaat u akkoord? De concept – koopovereenkomst wordt opgesteld
  • Een notaris zorgt voor de verdere afwikkeling en overdracht
  • Uiteraard kunt u ook bellen voor het inplannen van een bezichtiging

Uw huis in goede handen? Maak een afspraak!

Denkt u dat u uw partij vindt bij de Nederlandse Vastgoed Maatschappij? Wij staan voor u klaar als betrouwbaar opkoper van uw woning. Bij ons geen onzuivere praktijken, maar ervaren specialisten bij een gerenommeerd vastgoedbedrijf. Bel ons voor een afspraak met onze opkoper voor uw huis op nummer: 0800-0200508.

Waarom kiest u voor de Nederlandse Vastgoed Maatschappij?

Ruim 600 woning eigenaren uit de brand geholpen en 15 jaar ervaring.
Directe verkoopzekerheid. Wij hebben geen drie dagen bedenktijd of financierings voorbehoud.
Uniek aanbod van woningen onder vrije verkoopwaarde.
Geen makelaars. Geen verborgen kosten. Een mens aan de telefoon en binnen een dag antwoord.

Postcode