Opkoper huizen vinden?

Nederlandse Vastgoed Maatschappij is de opkoper van huizen. Wij bieden als opkoper alle soorten huizen aan in iedere prijsklasse. Wij zijn een groep specialisten in het vastgoed. Wij beschikken over meer dan 10 jaar ervaring. Voor ieder soort woning geven we u als opkoper een richtprijs. Wij richten ons daarbij ook op huizen waar een andere opkoper niet eens een prijs voor wil bieden. Wij garanderen u een vrijblijvende richtprijs voor ieder object. Worden we het met elkaar eens over de verkoop van huizen? Dan ronden we dit efficiƫnt af via een notaris. Na afronding van de verkoop heeft u binnen de kortst mogelijke keren het geld op uw bankrekening staan. Kortom, heeft u een opkoper nodig die alle soorten huizen koopt? Een eerlijke prijs biedt voor uw woning? Voor ieder soort huis in iedere prijsklasse een bod zal doen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u een opkoper van huizen zoekt.

Garanties van uw opkoper huizen

De Nederlandse Vastgoed Maatschappij heeft de afgelopen 15 jaar een steeds betere reputatie als opkoper opgebouwd. Dat maakt ons tot een gerenommeerd bedrijf dat ook beschikt over een Graydon triple A-status. U heeft hierdoor de garantie dat u te maken heeft met een bedrijf dat financieel in blakende conditie is. U krijgt van ons voor alle soorten huizen gegarandeerd een richtprijs op. Onze lijnen zijn kort. Voor de formalisering hebben we samen alleen de notaris nodig. Deze controleert en zorgt dat de stukken juridisch correct zijn. We kunnen een transactie altijd binnen hele korte tijd afronden. We geven u de garantie dat u de overeengekomen verkoopprijs snel tot uw beschikking heeft. De rekening van de notaris? Die is voor ons. Verkoopprijs is bij ons dus ook echt verkoopprijs. Zonder bijkomende kosten voor u als verkoper.

5 Voorbeelden van situaties bij Nederlandse Vastgoed Maatschappij

  • Gebruikmaken van overwaarde woning
  • Extra financiĆ«le ruimte nodig
  • Volgende woning nog niet opgeleverd
  • Dreigende executieverkoop
  • Eigen woning willen huren

Contact leggen met onze opkoper huizen

Neem direct contact op met de opkoper van de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Bel ons op 0800-0200508. We geven u vrijblijvend graag de informatie waar u naar op zoek was over de verkoop van uw huis. De Nederlandse Vastgoed Maatschappij is uw betrouwbare opkoper van huizen.