Huis verkopen doe je snel bij de Nederlandse Vastgoed Maatschappij

Snel je huis verkopen? Doe dan een beroep op de vastgoedspecialisten van de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Nooit meer je huis te lang in de verkoop, maar een snelle opkoop tegen een gegarandeerd bedrag. Dat is waar wij voor staan. Daarbij hanteren wij een transparante, betrouwbare werkwijze. Zonder tussenkomst van dure makelaars. Interesse? Neem dan contact met ons op zodat wij u persoonlijk meer kunnen vertellen over de mogelijkheden die wij je kunnen bieden om snel je huis te verkopen.

Snel van je woning af?

Er kunnen verschillende redenen zijn om te beslissen dat je je woning snel wilt verkopen. Te zware hypotheeklasten, een huis verkregen uit een erfenis, een verhuizing of samenwonen. Je kunt ervoor kiezen om je huis via een dure verkoopmakelaar te willen verkopen. Echter ben je dan niet verzekerd van een snelle verkoop en ook het bedrag dat je voor je woning wilt krijgen is niet gegarandeerd. Wat nou als wij je vertellen dat de Nederlandse Vastgoed Maatschappij kan zorgen voor een snelle opkoop van je woning, tegen een gegarandeerd bedrag? Dat klinkt waarschijnlijk als muziek in de oren! Hieronder vertellen wij meer over onze investeringsmaatschappij.

Voor een transparant en betrouwbaar partner

Transparant, betrouwbaar, snel en maximale verkoopzekerheid. Dat zijn de kernwaarden van de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Ons bedrijf hoort tot de meest financieel gezonde investeringsmaatschappijen van Nederland, bevestigd met de Triple A rating volgens Graydon. Bij ons dus geen onzuivere praktijken, maar weten waar je aan toe bent. Voor de verkoop van je woning aan de Nederlandse Vastgoed Maatschappij doorloop je een aantal heldere stappen, welke op onze website te vinden zijn. Hieronder geven wij u een aantal voordelen van ons bedrijf op een rij:

  • Transparantie in onze werkwijzen
  • Betrouwbare en ervaren specialisten
  • Begeleiding tijdens het gehele verkooptraject
  • Maximale verkoopzekerheid tegen een gegarandeerd bedrag
  • Binnen 1 werkdag een richtprijs op je woning

Wij vertellen je graag meer

Graag komen wij persoonlijk met je in contact om je meer te kunnen vertellen waarom je bij ons in goede handen bent als je op een snelle manier van je woning af wilt. Bel ons op telefoonnummer 0800-0200508 of vul het online contactformulier in als je snel je huis wilt verkopen.