Snel je huis verkopen

  Ontvang binnen 1 dag een bod
  Verkoop woning

  Ieder huis kan verkocht worden

  Bent u bezig met de verkoop van uw woning? Dat kan soms lastig zijn. Veel mensen raken de woning niet kwijt op de reguliere woningmarkt. In sommige situaties is de verkoop van het huis ook urgent. Bijvoorbeeld als er een executieverkoop op stapel staat. In dit soort gevallen houdt u de regie in eigen hand door uw woning aan de Nederlandse Vastgoed Maatschappij te verkopen. U voorkomt daarmee zeker de gedwongen verkoop van uw huis. Ook in situaties waarin u wilt profiteren van de overwaarde van uw woning bieden wij uitkomst. In de meeste gevallen kunt u uitgaan van ongeveer 60-70% van de vrije verkoopwaarde van uw woning. In de afgelopen ruim 10 jaar hebben al meer dan 600 mensen mogen helpen met de verkoop van hun woningen aan ons. De Nederlandse Vastgoed Maatschappij is een gerenommeerd financieel bedrijf. Wij beschikken over een triple A-status bij Graydon. Dit geeft u de zekerheid dat u bij een verkoop een gegarandeerd zuivere financiële afwikkeling heeft.

  Een voorbeeld uit de praktijk bij verkoop woning

  Nadat een echtpaar was overleden bleven de beide kinderen over met de nalatenschap van de woning. Deze was vrij van hypotheek, maar de vaste lasten bleven doorlopen. Een makelaar werd ingeschakeld om het huis in de verkoop te doen. Tijdens de voorbereiding bleek van flink achterstallig onderhoud. Om het huis succesvol te kunnen verkopen was een investering van ruim € 50.000,- noodzakelijk. Hiervoor was echter geen geld. Het huis kreeg gedurende een jaar geen enkele bezichtig. Intussen liepen de vaste lasten door. Tot overmaat van ramp was de WOZ-waarde hoog en werd een aanslag erfbelasting opgelegd overeenkomstig deze waarde. De oplossing werd gevonden door een richtprijs aan te vragen bij de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Dit zorgde binnen twee weken voor een oplossing. Het huis werd aan ons verkocht en de erfgenamen waren in staat om aan financiële verplichtingen te voldoen.

  5 Unieke kenmerken van de Nederlandse Vastgoed Maatschappij

  • Transparante werkwijze. Direct duidelijkheid
  • Triple A-status bij Graydon
  • Oplossingen in lastige situaties
  • Praktische ervaring van meer dan 10 jaar in het vastgoed
  • Altijd een richtprijs en aanbod voor uw woning

  Verkoop woning? Neem hierover contact met ons op

  Nederlandse Vastgoed Maatschappij biedt u graag meer informatie over de mogelijkheden. Bel ons op telefoonnummer 0800-0200508. Wij zorgen voor faire en transparante oplossingen bij de verkoop van uw woning.

  Wat kun je van ons verwachten?

  Een eerlijke prijs

  We zoeken samen met jou naar een ideale mix tussen het realiseren van je wensen en een optimale opbrengst van je woning. We zijn daarin eerlijk en transparant.

  Vlot geregeld

  Je ontvangt van ons doorgaans binnen 1 dag een richtprijs. Bij acceptatie kunnen we de verkoop van je woning direct in gang zetten. Wij regelen het voor je!

  Een passende oplossing

  Achter iedere verkoop zit een verhaal. Wat jouw verhaal of situatie ook is, wij bieden je altijd een passende oplossing. Zodat jij vlot die volgende stap kunt zetten. Er is veel meer mogelijk dan je denkt.

  Direct zekerheid

  Geen financieringsvoorbehoud, geen bouwkundig onderzoek. Flexibiliteit in de overdracht. Bij ons weet je direct waar je aan toe bent.

  Zo werkt dat

  Vul een vrijblijvende aanvraag in. Binnen 1 dag krijg je van ons een eerlijke
  richtprijs. Enkele dagen na de bezichtiging ontvang je van ons een bod.

  Je huis verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

  aanvraag

  prijs indicatie

  bezoek

  bod

  bedenktijd

  deal