Laat uw woning opkopen

Veel ervaring en praktisch advies woning opkopen? Dat is het domein van de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Wij zijn een gerenommeerd vastgoedbedrijf dat is gespecialiseerd in het opkopen van woningen. Voor iedere aangeboden woning doen wij een bod. In de meeste situatie zal dit op ongeveer 60-70% van de vrije verkoopwaarde liggen. Bij de Nederlandse Vastgoed Maatschappij heeft u de zekerheid dat uw huis verkocht kan worden. Financiële zekerheid kunnen wij met zekerheid bieden, omdat wij beschikken over een Graydon triple A-status. Onze aanpak is praktisch en ons bod bij woning opkopen realistisch. Is uw belangstelling gewekt? Vul dan direct (vrijblijvend) het richtprijsformulier op de website in. Een woning opkopen gaat gemakkelijker met onze hulp.

Wilt u uw woning opkopen en aansluiten huren?

Wist u dat er mogelijkheden zijn om uw eigen woning te laten opkopen door ons en aansluitend uw eigen huis te huren? Dat kan gedurende ongeveer 1 jaar. U verkoopt ons het huis. U heeft dan direct de beschikking over de financiële middelen. Deze ontvangt u belastingvrij. Gelijktijdig sluiten we een huurovereenkomst. U hoeft dan niet te verhuizen en blijft gewoon in het huis waar u al woont. Deze oplossing wordt veelvuldig gekozen door mensen die financiële armslag willen. De overwaarde van een woning komt dan natuurlijk uitstekend van pas. Daarnaast zijn er ook verkopers die zekerheid willen dat de woning ook echt verkocht wordt, voordat de nieuwbouwwoning wordt opgeleverd. Heeft u dus twijfels of u wel tijdig uw huis weet te verkopen? Wilt u vermijden dat u straks voor dubbele lasten komt te staan? Vraag dan vrijblijvend een richtprijs aan bij de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. We werken volgens de kortst mogelijke lijnen en dragen de kosten die voor de notaris moeten worden gemaakt. De overeengekomen verkoopprijs is ook de geldsom die aan u wordt overgemaakt direct bij de afronding van de formaliteiten.

Een woning opkopen door de Nederlandse Vastgoed Maatschappij

In de praktijk ziet dit er als volgt uit:

    • U vult het formulier richtprijs in
    • Wij geven u binnen 1 werkdag antwoord en doen een bod
    • Wij sluiten een voorlopig akkoord
    • De overeenkomst wordt geformaliseerd door een notaris
    • U heeft direct de beschikking over het geld uit de verkoop

Woning opkopen? Neem contact met ons op

Wilt u uw woning laten opkopen en bent u benieuwd naar de prijs? U kunt direct een richtprijs aanvragen via het formulier op de website van de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Telefoonnummer 0800-0200508 kunt u gebruiken voor het aanvragen van telefonische informatie. We geven u graag een praktisch gericht advies over uw specifieke situatie. De Nederlandse Vastgoed Maatschappij? Wij zijn uw specialist in woning opkopen.