Snel je huis verkopen

  Ontvang binnen 1 dag een bod
  Woning opkopen

  Laat uw woning opkopen

  Veel ervaring en praktisch advies woning opkopen? Dat is het domein van de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Wij zijn een gerenommeerd vastgoedbedrijf dat is gespecialiseerd in het opkopen van woningen. Voor iedere aangeboden woning doen wij een bod. In de meeste situatie zal dit op ongeveer 60-70% van de vrije verkoopwaarde liggen. Bij de Nederlandse Vastgoed Maatschappij heeft u de zekerheid dat uw huis verkocht kan worden. Financiële zekerheid kunnen wij met zekerheid bieden, omdat wij beschikken over een Graydon triple A-status. Onze aanpak is praktisch en ons bod bij woning opkopen realistisch. Is uw belangstelling gewekt? Vul dan direct (vrijblijvend) het richtprijsformulier op de website in. Een woning opkopen gaat gemakkelijker met onze hulp.

  Wilt u uw woning opkopen en aansluiten huren?

  Wist u dat er mogelijkheden zijn om uw eigen woning te laten opkopen door ons en aansluitend uw eigen huis te huren? Dat kan gedurende ongeveer 1 jaar. U verkoopt ons het huis. U heeft dan direct de beschikking over de financiële middelen. Deze ontvangt u belastingvrij. Gelijktijdig sluiten we een huurovereenkomst. U hoeft dan niet te verhuizen en blijft gewoon in het huis waar u al woont. Deze oplossing wordt veelvuldig gekozen door mensen die financiële armslag willen. De overwaarde van een woning komt dan natuurlijk uitstekend van pas. Daarnaast zijn er ook verkopers die zekerheid willen dat de woning ook echt verkocht wordt, voordat de nieuwbouwwoning wordt opgeleverd. Heeft u dus twijfels of u wel tijdig uw huis weet te verkopen? Wilt u vermijden dat u straks voor dubbele lasten komt te staan? Vraag dan vrijblijvend een richtprijs aan bij de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. We werken volgens de kortst mogelijke lijnen en dragen de kosten die voor de notaris moeten worden gemaakt. De overeengekomen verkoopprijs is ook de geldsom die aan u wordt overgemaakt direct bij de afronding van de formaliteiten.

  Een woning opkopen door de Nederlandse Vastgoed Maatschappij

  In de praktijk ziet dit er als volgt uit:

  • U vult het formulier voor een richtprijs in
  • Wij geven u binnen 1 werkdag antwoord en doen een bod
  • Wij sluiten een voorlopig akkoord
  • De overeenkomst wordt geformaliseerd door een notaris
  • U heeft direct de beschikking over het geld uit de verkoop

  Woning opkopen? Neem contact met ons op

  Wilt u uw woning laten opkopen en bent u benieuwd naar de prijs? U kunt direct een richtprijs aanvragen via het formulier op de website van de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Telefoonnummer 0800-0200508 kunt u gebruiken voor het aanvragen van telefonische informatie. We geven u graag een praktisch gericht advies over uw specifieke situatie. De Nederlandse Vastgoed Maatschappij? Wij zijn uw specialist in woning opkopen.

  Wat kun je van ons verwachten?

  Een eerlijke prijs

  We zoeken samen met jou naar een ideale mix tussen het realiseren van je wensen en een optimale opbrengst van je woning. We zijn daarin eerlijk en transparant.

  Vlot geregeld

  Je ontvangt van ons doorgaans binnen 1 dag een richtprijs. Bij acceptatie kunnen we de verkoop van je woning direct in gang zetten. Wij regelen het voor je!

  Een passende oplossing

  Achter iedere verkoop zit een verhaal. Wat jouw verhaal of situatie ook is, wij bieden je altijd een passende oplossing. Zodat jij vlot die volgende stap kunt zetten. Er is veel meer mogelijk dan je denkt.

  Direct zekerheid

  Geen financieringsvoorbehoud, geen bouwkundig onderzoek. Flexibiliteit in de overdracht. Bij ons weet je direct waar je aan toe bent.

  Zo werkt dat

  Vul een vrijblijvende aanvraag in. Binnen 1 dag krijg je van ons een eerlijke
  richtprijs. Enkele dagen na de bezichtiging ontvang je van ons een bod.

  Je huis verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

  aanvraag

  prijs indicatie

  bezoek

  bod

  bedenktijd

  deal