Snel uw huis verkopen

Zoekt u naar woning opkopers? De Nederlandse Vastgoed Maatschappij is een gerenommeerd vastgoedbedrijf. Wij zijn opkopers die al meer dan 600 eigenaren van een woning hebben kunnen helpen. Door het kopen van uw woning maken wij de weg voor u vrij om te profiteren van de opbrengst. Er zijn verschillende redenen waarom mensen hun woning willen verkopen aan ons. In ieder geval maken we het u, als opkopers, eenvoudig. U vult simpelweg het formulier op de website in. Wij geven u dan binnen 1 dag een richtprijs. Daar kan over onderhandeld worden. Zijn we het met elkaar eens? Dan kopen wij uw woning. Aansluitend kunt u ervoor kiezen om uw eigen huis terug te huren van ons. Dat leggen we direct vast. Een huurcontract via onze opkopers? Dat heeft al in veel situaties voor een perfecte oplossing gezorgd.

Terughuren van de woning opkopers. Hoe werkt dat?

De Nederlandse Vastgoed Maatschappij maakt het mogelijk om voor oplossingen te kiezen. Oplossingen die in de praktijk hun meerwaarde bewezen hebben. We stellen samen de verkoopwaarde van uw woning vast. Als opkopers weten we daarbij een realistische prijs te noemen die op zo’n 60-70% van de vrije verkoopwaarde ligt. We stellen direct de contracten voor verkoop en huur op. Deze worden door de notaris bekrachtigd. Binnen korte tijd bent u dan van uw koopwoning af. Dit terwijl u er wél tot maximaal een jaar in kunt blijven wonen. Een ideale situatie. Bijvoorbeeld als u gebruik wilt maken van de overwaarde.

Situaties waarin u ons als opkopers inschakelt

We noemen u een aantal situaties waarin de Nederlandse Vastgoed Maatschappij voor oplossingen kan zorgen:

  • Dreigende executieverkoop
  • Nieuwbouwwoning nog in aanbouw
  • Benutten overwaarde
  • Uitvoering testament
  • Huis dat al lang in de verkoop staat

Contact opnemen met de woning opkopers

De Nederlandse Vastgoed Maatschappij is een gerenommeerd bedrijf dat uitstekend bekend staat. Dit wordt mede bevestigd door de triple A-status die we bij Graydon hebben. We geven u graag vrijblijvende informatie over de mogelijkheden in uw situatie. Daartoe kunt u ons bellen. Ons telefoonnummer is 0800-0200508. Wilt u direct een prijs voor uw huis weten? Maak dan gebruik van het formulier op de website. U krijgt binnen 1 werkdag antwoord. De Nederlandse Vastgoed Maatschappij? Wij zijn ervaren en betrouwbare woning opkopers.