Snel je huis verkopen

  Ontvang binnen 1 dag een bod
  Woning snel verkopen tegen marktwaarde

  Wil je je woning snel verkopen tegen de marktwaarde? Schakel de hulp in van De Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Wij zijn een gerenommeerde investeringsmaatschappij die beschikt over een ervaren team van specialisten met al meer dan 15 jaar ervaring op de Nederlandse huizenmarkt. Wij kunnen je dus uitstekend helpen als je je woning snel wilt verkopen tegen de marktwaarde. Daarbij regelen we alles rondom de verkoop van je woning voor je. Goed én snel! We bieden je zekerheid, een eerlijke prijs, gemak en rust. Kies daarom voor De Nederlandse Vastgoed Maatschappij als je je woning snel wilt verkopen tegen de marktwaarde. Bij ons ben je verzekerd van een vlotte verkoop!

  Waarom De Nederlandse Vastgoed Makelaardij?

  Er komt veel op je af als je je woning gaat verkopen. Daarom is De Nederlandse Vastgoed Makelaardij er voor jou. Het is onze missie om mensen verder te helpen. Dit doen we door ze te ontzorgen bij de verkoop van hun woning en alles wat daarbij komt kijken. Achter elke verkoop zit weer een ander verhaal. Wij bieden je een passende oplossing voor jouw situatie, zodat je snel die volgende stap kunt zetten. Kies je ervoor je woning snel te verkopen tegen de marktwaarde via De Nederlandse Vastgoed Makelaardij? Dan ontvang je van ons doorgaans binnen één dag al een richtprijs. Zodra je akkoord gaat, wordt de verkoop van je woning direct in gang gezet. En dat zonder financieringsvoorbehoud en zonder bouwkundig onderzoek. Wel met flexibiliteit in de overdracht. Bij ons weet je waar je aan toe bent. Samen met jou gaan we op zoek naar een ideale mix tussen het realiseren van je wensen en een optimale opbrengst van je woning. Eerlijk en transparant. Onze voordelen zijn verder:

  • Een eerlijke prijs
  • Vlot geregeld
  • Een passende oplossing
  • Direct zekerheid

  Hoe je woning snel verkopen tegen de marktwaarde?

  Je woning snel verkopen tegen de marktwaarde was nog nooit zo eenvoudig. Vul een vrijblijvende aanvraag in bij De Nederlandse Vastgoed Maatschappij en je krijgt binnen één dag een eerlijke richtprijs. Enkele dagen na de bezichtiging ontvang je een bod. Ben je hier tevreden mee? Gefeliciteerd, je woning snel verkopen tegen de marktwaarde is gelukt!

  Diverse mogelijkheden

  Waarom wil je je woning snel verkopen tegen de marktwaarde? Vanwege een scheiding, emigratie of erfenis? Heb je te maken met een gedwongen verkoop, religieuze overwegingen of vervuilde woning? Bij ons is er ruimte voor jóuw verhaal. We gaan dan ook graag met je in gesprek om te bepalen hoe we je het beste kunnen helpen. Onze dienstverlening wordt aangepast aan jouw wensen. We bieden je dan ook verschillende mogelijkheden om je woning snel te verkopen tegen de marktwaarde. Zo kun je met een gerust hart de volgende stap zetten.

  Verkoop je huis aan ons

  Wij kopen huis zónder tussenpersoon. Dus zonder makelaar. Dit biedt directe verkoopzekerheid en zorgt voor een vlotte verkoop. En dat volgens een helder, duidelijk en overzichtelijk stappenplan. Wil je je woning snel verkopen tegen de marktwaarde? Verkoop je woning dan aan ons!

  Verkoop je huis en huur het terug

  Heb je het geld nodig dat op dit moment in je huis zit? Dan kun je je woning snel aan ons verkopen tegen de marktwaarde om deze vervolgens terug te huren. Hierdoor blijf je zorgeloos in je eigen woning wonen, terwijl je profiteert van de opbrengsten!

  Verkoop je huis op afroep

  Wil je wel je woning snel verkopen tegen de marktwaarde, maar pas over een tijdje je huis verlaten? Ook dat kan bij ons!

  Neem direct contact op

  Je woning snel verkopen tegen de marktwaarde, dat doe je via De Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Bij ons vind je een oplossing die bij je past. Wil je hier meer over weten? Of heb je vragen voor ons? Bel dan naar 0800-0200-508.

  Wat kun je van ons verwachten?

  Een eerlijke prijs

  We zoeken samen met jou naar een ideale mix tussen het realiseren van je wensen en een optimale opbrengst van je woning. We zijn daarin eerlijk en transparant.

  Vlot geregeld

  Je ontvangt van ons doorgaans binnen 1 dag een richtprijs. Bij acceptatie kunnen we de verkoop van je woning direct in gang zetten. Wij regelen het voor je!

  Een passende oplossing

  Achter iedere verkoop zit een verhaal. Wat jouw verhaal of situatie ook is, wij bieden je altijd een passende oplossing. Zodat jij vlot die volgende stap kunt zetten. Er is veel meer mogelijk dan je denkt.

  Direct zekerheid

  Geen financieringsvoorbehoud, geen bouwkundig onderzoek. Flexibiliteit in de overdracht. Bij ons weet je direct waar je aan toe bent.

  Zo werkt dat

  Vul een vrijblijvende aanvraag in. Binnen 1 dag krijg je van ons een eerlijke
  richtprijs. Enkele dagen na de bezichtiging ontvang je van ons een bod.

  Je huis verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

  aanvraag

  prijs indicatie

  bezoek

  bod

  bedenktijd

  deal