Snel je huis verkopen

  Ontvang binnen 1 dag een bod
  Woningen verkopen aan makelaar

  Als uw huis onverkoopbaar lijkt

  Wilt u de woning verkopen aan de makelaar? Dat zal u bij een reguliere makelaar bijna nooit lukken. Een “normale” makelaar zal immers uitsluitend bemiddelen bij het aan- of verkopen van een huis? Bij de Nederlandse Vastgoed Maatschappij doen we het anders. Wij zijn namelijk die makelaar aan wie u altijd uw woning kunt verkopen. Dat doen we inmiddels al meer dan 10 jaar. Daarbij hebben we ons als specialisten steeds verder ontwikkeld. Ieder soort woning kunt u aan ons verkopen. Wij hebben een gedegen reputatie opgebouwd als makelaar en hebben in de afgelopen jaren al meer dan 600 mensen mogen helpen. Graydon heeft ons als een zeer gezonde financiële instelling gekenmerkt. Wij beschikken daarom over een triple A-status. Besluit u uw woning aan ons te verkopen? Dan bent u verzekerd van een daadwerkelijke uitkering van de aankoopsom. Dat kan u houvast geven in een vaak onzekere periode over de financiële situatie rondom uw huis.

  Woning verkopen aan makelaar en terughuren

  Bij de Nederlandse Vastgoed Maatschappij maakt u gebruik van meer mogelijkheden dan bij een normale verkoop van uw woning. Bij ons bestaat namelijk de mogelijkheid om het huis na verkoop direct terug te huren. U heeft dan de beschikking over de opbrengst van uw huis, maar u hoeft niet direct te verhuizen. Dat kan een uitkomst zijn. Bijvoorbeeld als u zekerheid wilt over de verkoop van uw pand, terwijl u wacht op de oplevering van uw nieuwbouwwoning. U koopt hiermee de zekerheid dat u straks niet voor dubbele lasten komt te staan. Dit is bijvoorbeeld een ideale optie voor mensen die uit de oude koopwoning overwaarde hebben, maar inschatten dat het pand langere tijd te koop zal staan.

  Situaties waarbij de Nederlandse Vastgoed Maatschappij uitkomst biedt

  • Executieverkoop dreigend
  • Erfenis afhandelen rondom huis
  • Wens om overwaarde te benutten
  • Het huren van het eigen koophuis
  • Huizen die veel te lang te koop (zullen) staan

  Woning verkopen aan makelaar? Neem contact op

  De Nederlandse Vastgoed Maatschappij is uw makelaar aan wie u altijd uw woning kunt verkopen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Direct een bod op uw woning krijgen? Dan belt u ons op telefoonnummer 0800-0200508. U kunt ook direct een richtprijs aanvragen via het formulier op de website. De Nederlandse Vastgoed Maatschappij is uw partner als het gaat om de woning verkopen aan een makelaar.

  Wat kun je van ons verwachten?

  Een eerlijke prijs

  We zoeken samen met jou naar een ideale mix tussen het realiseren van je wensen en een optimale opbrengst van je woning. We zijn daarin eerlijk en transparant.

  Vlot geregeld

  Je ontvangt van ons doorgaans binnen 1 dag een richtprijs. Bij acceptatie kunnen we de verkoop van je woning direct in gang zetten. Wij regelen het voor je!

  Een passende oplossing

  Achter iedere verkoop zit een verhaal. Wat jouw verhaal of situatie ook is, wij bieden je altijd een passende oplossing. Zodat jij vlot die volgende stap kunt zetten. Er is veel meer mogelijk dan je denkt.

  Direct zekerheid

  Geen financieringsvoorbehoud, geen bouwkundig onderzoek. Flexibiliteit in de overdracht. Bij ons weet je direct waar je aan toe bent.

  Zo werkt dat

  Vul een vrijblijvende aanvraag in. Binnen 1 dag krijg je van ons een eerlijke
  richtprijs. Enkele dagen na de bezichtiging ontvang je van ons een bod.

  Je huis verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

  aanvraag

  prijs indicatie

  bezoek

  bod

  bedenktijd

  deal