Snel je huis verkopen

  Ontvang binnen 1 dag een bod
  Zelf je huis verkopen

  Wil je zelf je huis verkopen? Je huis zelf verkopen heeft als grote voordeel dat je geen hoge makelaarskosten hoeft te betalen. Maar waar begin je? Wij zijn De Nederlandse Vastgoed Maatschappij, een gerenommeerde investeringsmaatschappij die je graag helpt bij de verkoop van je woning. Wij beschikken over een ervaren team van specialisten, die al meer dan 15 jaar actief zijn op de Nederlandse huizenmarkt. We kunnen je helpen om goed én snel je huis te verkopen. Daarbij wordt alles rondom de verkoop van je woning door ons geregeld. We bieden je zekerheid, een eerlijke prijs, gemak en rust. Dus wil jij zelf je huis verkopen, maar hier wel wat hulp bij nodig? Met ons als je partner ben je verzekerd van een vlotte verkoop!

  Voordelen zelf je huis verkopen via De Nederlandse Vastgoed Maatschappij

  Zelf je huis verkopen kan je flink wat kosten besparen. Maar weet dat er nogal wat op je af kan komen. Daarom zijn wij er voor jou. Het is onze missie om mensen verder te helpen, door hen te ontzorgen bij de verkoop van hun woning en alles wat daarbij komt kijken. Achter iedere verkoop zit een verhaal. Wat dat van jou ook is, wij bieden je altijd een passende oplossing, zodat je snel die volgende stap kunt zetten. Je ontvangt van ons doorgaans binnen één dag al een richtprijs. Als je hiermee akkoord gaat, kunnen we de verkoop van je woning direct in gang zetten. Zonder financieringsvoorbehoud, zonder bouwkundig onderzoek, maar met flexibiliteit in de overdracht. Bij ons weet je direct waar je aan toe bent. We zoeken samen met jou naar een ideale mix tussen het realiseren van je wensen en een optimale opbrengst van je woning. Daarin zijn we eerlijk en transparant. Onze voordelen zijn:

  • Een eerlijke prijs
  • Vlot geregeld
  • Een passende oplossing
  • Direct zekerheid

  Snel zelf je huis verkopen

  Zelf je huis verkopen was nog nooit zo eenvoudig als met De Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Vul een vrijblijvende aanvraag in, en je krijgt binnen één dag van ons een eerlijke richtprijs. Enkele dagen na de bezichtiging ontvang je van ons een bod. Hebben we een deal? Gefeliciteerd, het is je gelukt zelf je huis te verkopen!

  Onze mogelijkheden

  We gaan graag met je in gesprek om te bepalen hoe we je het beste kunnen helpen. We passen onze dienstverlening aan op jouw wensen. En op jouw verhaal. Wil je zelf je huis verkopen vanwege een scheiding, emigratie of erfenis? Heb je te maken met een gedwongen verkoop, religieuze overwegingen of vervuilde woning? Bij ons is er ruimte voor jóuw verhaal. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je met een gerust hart aan je volgende stap kunt beginnen. Hiervoor bieden we je verschillende mogelijkheden.

  Je huis aan ons verkopen

  Je kunt je huis aan ons verkopen. Wij kopen huizen zónder tussenpersoon. Het voordeel hiervan is directe verkoopzekerheid en een vlotte verkoop. En dat volgens een helder, duidelijk en overzichtelijk stappenplan.

  Je huis verkopen en terug huren

  Het is ook mogelijk om je huis aan ons te verkopen en vervolgens terug te huren. Hierdoor kun je zorgeloos in je eigen vertrouwde woning blijven wonen én profiteren van de opbrengst. De huurperiode kan voor bepaalde of onbepaalde tijd vastgelegd worden. Het onderhoud van de woning ligt vanaf dat moment bij ons.

  Verkoop op afroep

  Wil je nú je huis verkopen, maar pas over een tijdje je huis verlaten? Ook dat is één van de mogelijkheden bij De Nederlandse Vastgoed Maatschappij.

  Neem contact op om je huis zelf te verkopen

  Je huis zelf verkopen? Dat doe je via De Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Wij bieden je diverse mogelijkheden om je huis zelf te verkopen, zodat er altijd een manier voor je is die bij je past. Wil je hier meer over weten? Of heb je vragen? Bel naar 0800-0200-508.

  Wat kun je van ons verwachten?

  Een eerlijke prijs

  We zoeken samen met jou naar een ideale mix tussen het realiseren van je wensen en een optimale opbrengst van je woning. We zijn daarin eerlijk en transparant.

  Vlot geregeld

  Je ontvangt van ons doorgaans binnen 1 dag een richtprijs. Bij acceptatie kunnen we de verkoop van je woning direct in gang zetten. Wij regelen het voor je!

  Een passende oplossing

  Achter iedere verkoop zit een verhaal. Wat jouw verhaal of situatie ook is, wij bieden je altijd een passende oplossing. Zodat jij vlot die volgende stap kunt zetten. Er is veel meer mogelijk dan je denkt.

  Direct zekerheid

  Geen financieringsvoorbehoud, geen bouwkundig onderzoek. Flexibiliteit in de overdracht. Bij ons weet je direct waar je aan toe bent.

  Zo werkt dat

  Vul een vrijblijvende aanvraag in. Binnen 1 dag krijg je van ons een eerlijke
  richtprijs. Enkele dagen na de bezichtiging ontvang je van ons een bod.

  Je huis verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

  aanvraag

  prijs indicatie

  bezoek

  bod

  bedenktijd

  deal