Kies voor het grootste voordeel

Niemand wil dubbele woonlasten. U krijgt hiermee te maken als u bijvoorbeeld een nieuw huis heeft gekocht. Het kan dan voorkomen dat de verkoop van uw huidige huis niet zo voorspoedig verloopt. In dat geval heeft u dubbele kosten. Zowel de hypotheek van uw huidige huis als uw nieuwe huis. Nu heeft de overheid al twee manieren bedacht om deze woonlasten te kunnen beperken. Maar biedt dat u voldoende voordeel? Kies voor de Nederlandse Vastgoed Maatschappij!. Lees snel verder wat wij u te bieden hebben.

Zo helpen wij u uw dubbele woonlasten te verlagen

De Nederlandse Vastgoed Maatschappij kan uw dubbele lasten enorm verlagen. Als u twee hypotheken naast elkaar heeft lopen, dan heeft u dus ook twee keer woonlasten op te hoesten elke maand. Zoals gezegd heeft de overheid al twee manieren bedacht om deze dubbele kosten te verlagen. We hebben het dan over de hypotheekrenteaftrek en tijdelijke verhuur. Maar die hypotheekrenteaftrek heeft afgelopen jaren al dusdanig veel geschommeld, dat dit u niet altijd veel profijt biedt. En uw huis zelf verhuren levert ook vaak gedoe op. U kent vast wel de verhalen van de viezigheid en schade die verhuurders achterlaten. Achterstallige betalingen. Of heuse wietkwekerijen die in uw woning gebouwd worden. De kosten die u dan moet betalen achteraf zijn nog veel ernstiger dan uw woonlasten. Kies daarom voor het grootste voordeel. Verkoop uw huis aan ons en huur het dan tijdelijk zelf!

Onze werkwijze

Als u uw woning verkoopt aan de Nederlandse Vastgoed Maatschappij ontvangt u de belastingvrije overwaarde van uw woning. U huurt uw woning vervolgens van ons. Voordelig, betrouwbaar en precies op uw situatie afgestemd. Als u ons als partner aanstelt om uw dubbele woonlasten te verlagen, dan kunt u rekenen op grote voordelen. Wij hanteren namelijk de volgende kernwaarden:

  • Geen makelaars nodig
  • Geen verborgen kosten
  • Gerenommeerd met Triple A-status
  • 10 jaar ervaring op de woningmarkt
  • Unieke oplossing om uw woonlasten te verlagen

Onze contactgegevens

Niemand wil dubbele kosten maken. Kies er daarom voor uw woonlasten via de Nederlandse Vastgoed Maatschappij danig te verlagen. Wij verminderen uw dubbele kosten heel eenvoudig. Verkoop uw huidige huis en huur het vervolgens zelf. U bereikt ons op telefoonnummer 0800-0200508. De Nederlandse Vastgoed Maatschappij is uw partner als het om het verminderen van dubbele woonlasten gaat!