Snel je huis verkopen

  Ontvang binnen 1 dag een bod
  Executieverkoop

  Wij betalen nog wel de normale prijs

  Als een huis verkocht wordt via een executieverkoop, dan gebeurt dat gedwongen. De woningeigenaar heeft dan bijvoorbeeld schulden bij de hypotheekverstrekker. Vaak wordt het huis dan tegen een veel lagere prijs dan de woningwaarde verkocht. Het is dus verstandig uw woning te verkopen voordat het zover is. Maar wat als de verkoop dan niet zo wil vlotten? Dan kunt u de Nederlandse Vastgoed Maatschappij inschakelen. Wij kopen graag uw huis. U hoeft er dan niet uit. U huurt het dan namelijk gewoon van ons terug. Dit scheelt u vele kosten en gedoe. Wilt u ook een executieverkoop voorkomen? Bel dan snel met de Nederlandse Vastgoed Maatschappij via 0800-0200508.

  Voorkom een executieverkoop door ons in te schakelen

  Graag vertellen wij wat wij voor u kunnen betekenen. Als u ons tijdig inschakelt, kunt u namelijk een vervelende executieverkoop voorkomen. Dit kan op de volgende manier. Wij kopen uw huis, ook als uw huis al te koop staat. Als u ons online contactformulier invult, ontvangt u binnen 1 werkdag een richtprijs voor uw huis. Deze zal een stuk hoger uitvallen dan wat u overhoud na een executieverkoop. Deze richtprijs is uiteraard bespreekbaar tijdens een bezichtiging. Wij brengen graag binnen enkele dagen een bod (op basis van kosten koper) uit. Zonder enig (financierings)voorbehoud. Gaat u akkoord met dit bod? Dan stellen wij een concept-koopovereenkomst op. De notaris zorgt, na ontvangst van de handtekeningen van alle partijen, voor de afwikkeling en overdracht. Snel, betrouwbaar en met een zekere verkoop als gevolg. Voorkom dus die executieverkoop, schakel de Nederlandse Vastgoed Maatschappij in!

  Huur vervolgens uw woning terug

  Als u vervolgens uw woning bij ons terug huurt, kunt u er gewoon in blijven wonen. Hoe ideaal is dat! Geen negatieve gevolgen vanwege een executieverkoop. U heeft dan een verkoop en huur geregeld bij een betrouwbaar bedrijf dat de volgende punten hanteert:

  • Directe verkoopzekerheid
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Geen verborgen kosten achteraf
  • Geen bemoeienis van een makelaar
  • Al ruim 600 woningeigenaren geholpen

  Voorkom die executieverkoop met behulp van ons!

  Wilt u meer weten over de aanpak van de Nederlandse Vastgoed Maatschappij? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0800-0200508. Of vul direct uw gegevens in op ons online contactformulier. Dan ontvangt u binnen 1 werkdag al een richtprijs. De Nederlandse Vastgoed Maatschappij kan veel voor u betekenen als een eventuele executieverkoop nadert!

  Wat kun je van ons verwachten?

  Een eerlijke prijs

  We zoeken samen met jou naar een ideale mix tussen het realiseren van je wensen en een optimale opbrengst van je woning. We zijn daarin eerlijk en transparant.

  Vlot geregeld

  Je ontvangt van ons doorgaans binnen 1 dag een richtprijs. Bij acceptatie kunnen we de verkoop van je woning direct in gang zetten. Wij regelen het voor je!

  Een passende oplossing

  Achter iedere verkoop zit een verhaal. Wat jouw verhaal of situatie ook is, wij bieden je altijd een passende oplossing. Zodat jij vlot die volgende stap kunt zetten. Er is veel meer mogelijk dan je denkt.

  Direct zekerheid

  Geen financieringsvoorbehoud, geen bouwkundig onderzoek. Flexibiliteit in de overdracht. Bij ons weet je direct waar je aan toe bent.

  Zo werkt dat

  Vul een vrijblijvende aanvraag in. Binnen 1 dag krijg je van ons een eerlijke
  richtprijs. Enkele dagen na de bezichtiging ontvang je van ons een bod.

  Je huis verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

  aanvraag

  prijs indicatie

  bezoek

  bod

  bedenktijd

  deal