Snel je huis verkopen

  Ontvang binnen 1 dag een bod
  Wij kopen uw huis

  Snel van uw woning af? Wij kopen uw huis

  Staat uw huis te koop of wilt u uw woning te koop te zetten? Wij kopen uw huis. Met wij bedoel we de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Al meer dan 10 jaar actief op de Nederlandse woningmarkt en hebben experts in dienst die u kunnen helpen met de verkoop van uw huis. Door ons unieke concept zorgen wij dat u snel van uw woning af bent. Daarbij zorgen we dat de belangen van de betrokken partijen nooit uit het oog verloren gaat. Wij hebben als investeringsmaatschappij inmiddels al veel klanten naar tevredenheid geholpen. Wilt u ook graag zonder zorgen genieten van uw nieuwe woning? Wij kopen uw huis zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw nieuwe huis.

  Wij kopen uw huis

  Bent u opzoek naar iemand die uw huis wilt kopen? Wij kopen uw huis. Inmiddels zijn we de ergste jaren van de crisis op de woningmarkt voorbij. Echter kan het voor veel mensen moeilijk zijn om hun huis kwijt te raken. Maanden, soms jaren moeten zij wachten totdat een geschikte koper zich aandient. Zeker ook voor mensen waarvan de hypotheeklast te zwaar is geworden, of omdat u een huis uit een erfenis heeft verkregen, kan de woning een belemmering zijn voor het maken van toekomstplannen. De Nederlandse Vastgoed Maatschappij zorgt voor een optimale begeleiding van u en de betrokkenen in het verkooptraject. Bij ons staan uw wensen en omstandigheden centraal bij het kopen van uw huis.

  Verkoop uw huis zonder zorgen

  Snel uw huis verkopen wegens omstandigheden? Aan ons kunt u uw woning verkopen zonder zorgen. Wanneer u interesse heeft in ons unieke concept om uw woning te kopen, kunt u geheel kosteloos en vrijblijvend via de website het contactformulier invullen. U ontvangt dan binnen 1 werkdag een e-mail met daarin een richtprijs voor uw woning. U kunt uiteraard ook een afspraak voor een bezichtiging maken. Binnen enkele dagen na deze bezichtiging ontvangt u dan een bod zonder enig voorbehoud.

  Gaat u akkoord met dit bod? Dan wordt er een concept koopovereenkomst opgesteld, die door de betrokken partijen wordt ondertekend. Een notaris zorgt voor de verdere afhandeling en overdracht. Wij bieden overigens op basis van kosten koper. Bij de Nederlandse Vastgoed Maatschappij heeft u maximale verkoopzekerheid. Ook op een transparante, betrouwbare en snelle manier van uw woning af zijn? Wij kopen uw huis!

  Interesse? Neem contact op!

  Wij kopen uw huis graag en vertellen u graag meer over waar de Nederlandse Vastgoed Maatschappij voor staat en hoe wij u kunnen helpen uw woning te verkopen. Neem contact met ons op door op onze website het contactformulier in te vullen. Binnen één werkdag ontvangt u mail met de richtprijs voor het kopen van de woning. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op 0800-0200508. Interesse? Wij kopen uw huis.

  Wat kun je van ons verwachten?

  Een eerlijke prijs

  We zoeken samen met jou naar een ideale mix tussen het realiseren van je wensen en een optimale opbrengst van je woning. We zijn daarin eerlijk en transparant.

  Vlot geregeld

  Je ontvangt van ons doorgaans binnen 1 dag een richtprijs. Bij acceptatie kunnen we de verkoop van je woning direct in gang zetten. Wij regelen het voor je!

  Een passende oplossing

  Achter iedere verkoop zit een verhaal. Wat jouw verhaal of situatie ook is, wij bieden je altijd een passende oplossing. Zodat jij vlot die volgende stap kunt zetten. Er is veel meer mogelijk dan je denkt.

  Direct zekerheid

  Geen financieringsvoorbehoud, geen bouwkundig onderzoek. Flexibiliteit in de overdracht. Bij ons weet je direct waar je aan toe bent.

  Zo werkt dat

  Vul een vrijblijvende aanvraag in. Binnen 1 dag krijg je van ons een eerlijke
  richtprijs. Enkele dagen na de bezichtiging ontvang je van ons een bod.

  Je huis verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

  aanvraag

  prijs indicatie

  bezoek

  bod

  bedenktijd

  deal