Snel je huis verkopen

  Ontvang binnen 1 dag een bod
  Snel huis verkopen

  De verkoop van uw woning vlot afgehandeld

  Snel huis verkopen? Het verkopen van uw huis wordt eenvoudig gemaakt door de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Wij zijn een groep van specialisten in het vastgoed en houden ons bezig met woningen die u snel wilt verkopen. Onze aanpak is praktijkgericht. Daarbij zorgen we ook in de meest lastige situaties voor een oplossing voor het huis. Denk bijvoorbeeld aan een dreigende executieverkoop of het verkopen van een al jaren leegstand huis dat steeds niet verkocht wordt. Bent u op zoek naar een mogelijk om uw woning te verkopen en aansluitend de woning te huren? Ook daarvoor bieden we een maatwerk oplossing. Dit is vooral handig voor mensen die willen profiteren van een overwaarde. Ook voor mensen die nog moeten wachten op hun nieuwbouwwoning biedt het (alvast) verkopen van het huidige huis soelaas.

  Betrouwbare service door een gerenommeerd vastgoedbedrijf

  Het maakt bij de Nederlandse Vastgoed Maatschappij niet uit welk soort huis u heeft. Wij geven u namelijk altijd een bod voor uw woning. Uiteraard is de staat van uw huis medebepalend voor onze richtprijs. Waar het echter vooral om gaat is het feit dat er via ons altijd een mogelijkheid is dat u uw woning verkoopt. We hebben in de afgelopen 15 jaar al voor meer dan 600 huizenverkopers voor een oplossing gezorgd. Dat doen we volgens een praktische aanpak. Om u een zo gunstig mogelijk prijs te kunnen bieden zorgen we voor korte lijnen en een snel afgehandelde procedure. Zodra wij het met elkaar eens zijn en de notaris tijd heeft kan het gehele verkoopproces worden afgerond. Onze transparantie en integriteit wordt mede ondersteund door een triple A-status bij Graydon.

  5 Voorbeelden van situaties waarbij u snel uw huis wilt verkopen

  We noemen u een aantal voorbeelden uit onze dagelijkse praktijk. In deze situaties is het verkopen van uw huis vlot geregeld en is een passende oplossing geboden:

  • Executieverkoop op komst
  • Eigen woning huren
  • Overwaarde gebruiken
  • Woning die al lang te koop stond
  • Afhandeling testament met woning

  Nu contact opnemen en snel het huis verkopen

  Bellen kunt u met de Nederlandse Vastgoed Maatschappij op telefoonnummer 0800-0200508.U kunt ook direct een richtprijs aanvragen met het formulier op de website. Wij kopen ieder huis in iedere prijsklasse. Snel uw huis verkopen doet u met de Nederlandse Vastgoed Maatschappij.

  Wat kun je van ons verwachten?

  Een eerlijke prijs

  We zoeken samen met jou naar een ideale mix tussen het realiseren van je wensen en een optimale opbrengst van je woning. We zijn daarin eerlijk en transparant.

  Vlot geregeld

  Je ontvangt van ons doorgaans binnen 1 dag een richtprijs. Bij acceptatie kunnen we de verkoop van je woning direct in gang zetten. Wij regelen het voor je!

  Een passende oplossing

  Achter iedere verkoop zit een verhaal. Wat jouw verhaal of situatie ook is, wij bieden je altijd een passende oplossing. Zodat jij vlot die volgende stap kunt zetten. Er is veel meer mogelijk dan je denkt.

  Direct zekerheid

  Geen financieringsvoorbehoud, geen bouwkundig onderzoek. Flexibiliteit in de overdracht. Bij ons weet je direct waar je aan toe bent.

  Zo werkt dat

  Vul een vrijblijvende aanvraag in. Binnen 1 dag krijg je van ons een eerlijke
  richtprijs. Enkele dagen na de bezichtiging ontvang je van ons een bod.

  Je huis verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

  aanvraag

  prijs indicatie

  bezoek

  bod

  bedenktijd

  deal