De verkoop van uw woning vlot afgehandeld

Snel huis verkopen? Het verkopen van uw huis wordt eenvoudig gemaakt door de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Wij zijn een groep van specialisten in het vastgoed en houden ons bezig met woningen die u snel wilt verkopen. Onze aanpak is praktijkgericht. Daarbij zorgen we ook in de meest lastige situaties voor een oplossing voor het huis. Denk bijvoorbeeld aan een dreigende executieverkoop of het verkopen van een al jaren leegstand huis dat steeds niet verkocht wordt. Bent u op zoek naar een mogelijk om uw woning te verkopen en aansluitend te huren? Ook daarvoor bieden we een maatwerk oplossing. Dit is vooral handig voor mensen die willen profiteren van een overwaarde. Ook voor mensen die nog moeten wachten op hun nieuwbouwwoning biedt het (alvast) verkopen van het huidige huis soelaas.

Betrouwbare service door een gerenommeerd vastgoedbedrijf

Het maakt bij de Nederlandse Vastgoed Maatschappij niet uit welk soort huis u heeft. Wij geven u namelijk altijd een bod voor uw woning. Uiteraard is de staat van uw huis medebepalend voor onze richtprijs. Waar het echter vooral om gaat is het feit dat er via ons altijd een mogelijkheid is dat u uw woning verkoopt. We hebben in de afgelopen 15 jaar al voor meer dan 600 huizenverkopers voor een oplossing gezorgd. Dat doen we volgens een praktische aanpak. Om u een zo gunstig mogelijk prijs te kunnen bieden zorgen we voor korte lijnen en een snel afgehandelde procedure. Zodra wij het met elkaar eens zijn en de notaris tijd heeft kan het gehele verkoopproces worden afgerond. Onze transparantie en integriteit wordt mede ondersteund door een triple A-status bij Graydon.

5 Voorbeelden van situaties waarbij u snel uw huis wilt verkopen

We noemen u een aantal voorbeelden uit onze dagelijkse praktijk. In deze situaties is het verkopen van uw huis vlot geregeld en is een passende oplossing geboden:

  • Executieverkoop op komst
  • Eigen woning huren
  • Overwaarde gebruiken
  • Woning die al lang te koop stond
  • Afhandeling testament met woning

Nu contact opnemen en snel het huis verkopen

Bellen kunt u met de Nederlandse Vastgoed Maatschappij op telefoonnummer 0800-0200508.U kunt ook direct een richtprijs aanvragen met het formulier op de website. Wij kopen ieder huis in iedere prijsklasse. Snel uw huis verkopen doet u met de Nederlandse Vastgoed Maatschappij.