Snel je huis verkopen

  Ontvang binnen 1 dag een bod
  Huis veilen

  Laat uw huis veilen door de Nederlandse Vastgoed Maatschappij

  U wilt uw huis veilen. Als een instelling uw huis gaat veilen, krijgt u er zelf vrijwel niets voor terug. De welbekende executieverkoop, wordt vaak aangevraagd door de hypotheekverstrekker van uw woning. Zij doen dit als u niet over de middelen blijkt te beschikken tijdig uw hypotheek te kunnen betalen. Bij de Nederlandse Vastgoed Maatschappij kunnen wij hulp bieden. Ook uw Huis veilen? Wij kopen uw huis graag op. Tegen een mooie prijs. Waar moet u dan heen? U blijft gewoon in uw eigen woning wonen! U kunt het vervolgens namelijk van ons huren. Zo kan het niet meer in aanmerking komen voor een veiling. Klinkt dit u als muziek in uw oren? Laat ook uw huis veilen.

  Voorkom dat iemand uw huis gaat veilen

  Een hypotheek tijdig betalen kan voor iedereen lastig zijn. Er kan van alles gebeurd zijn. Het kwijtraken van een baan, een diefstal, een echtscheiding, een ziekte.. Wat de reden ook is: de maandelijkse kosten voor uw huis betalen kan soms erg lastig zijn. Heeft u daardoor schulden staan bij uw hypotheekverstrekker? Dan kan deze erop toezien dat een instelling uw verkoopt. In dit soort situaties kan het voelen als falen. En het roept een hoop vragen op. Waar moet u nu heen? Zult u ooit nog een huis mogen kopen of huren? Voorkom dit probleem. Laat uw huis veilen door ons.

  Hoe wij het huis veilen kunnen laten voorkomen

  Graag vertellen wij hoe wij het mogelijk maken uw woning uit de veiling te houden. Belangrijk is dat een instelling uw huis wilt veilen, omdat de hypotheek niet meer betaald kan worden. Door u. Maar nog wel door ons! Daarom willen wij graag uw woning kopen. Wij stellen vervolgens voor u een mooi huurcontract op, zodat u nog wel in uw oude, vertrouwde woning kunt blijven wonen. Kies dus ook voor de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Dan kiest u voor:

  • Ervaring
  • Maatwerk
  • Transparantie
  • Betrouwbaarheid
  • Verkoopzekerheid

  Huis veilen? Maak een afspraak met ons

  Bent u ervan overtuigd om door ons uw huis te laten veilen. Maak dan snel een afspraak met de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Dit kan direct telefonisch via 0800-0200508. U kunt uw gegevens ook achterlaten op ons online contactformulier. Dan geven wij u binnen 1 werkdag een richtprijs voor uw woning. Kortom, de Nederlandse Vastgoed Maatschappij denkt graag met u mee. Laat uw huis veilen!

  Wat kun je van ons verwachten?

  Een eerlijke prijs

  We zoeken samen met jou naar een ideale mix tussen het realiseren van je wensen en een optimale opbrengst van je woning. We zijn daarin eerlijk en transparant.

  Vlot geregeld

  Je ontvangt van ons doorgaans binnen 1 dag een richtprijs. Bij acceptatie kunnen we de verkoop van je woning direct in gang zetten. Wij regelen het voor je!

  Een passende oplossing

  Achter iedere verkoop zit een verhaal. Wat jouw verhaal of situatie ook is, wij bieden je altijd een passende oplossing. Zodat jij vlot die volgende stap kunt zetten. Er is veel meer mogelijk dan je denkt.

  Direct zekerheid

  Geen financieringsvoorbehoud, geen bouwkundig onderzoek. Flexibiliteit in de overdracht. Bij ons weet je direct waar je aan toe bent.

  Zo werkt dat

  Vul een vrijblijvende aanvraag in. Binnen 1 dag krijg je van ons een eerlijke
  richtprijs. Enkele dagen na de bezichtiging ontvang je van ons een bod.

  Je huis verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

  aanvraag

  prijs indicatie

  bezoek

  bod

  bedenktijd

  deal