Snel je huis verkopen

  Ontvang binnen 1 dag een bod
  Huizen te koop gevraagd

  Accepteer goed bedoelde hulp

  Schrik niet, maar heeft u, nu veel huizen te koop staan, al gevraagd om vakkundige hulp? Het kopen en verkopen van huizen is een lastige klus. Staat uw huidige huis al lang te koop? En kunt u uw nieuwe woning nog niet in? Dan is de kans groot dat u op een gegeven moment dubbele woonlasten betaalt. En dat wilt niemand. Schakel daarom de Nederlandse Vastgoed Maatschappij in. Wij bieden u graag het antwoord op de vraag die u uzelf al regelmatig heeft gevraagd. Is mijn woning verkopen mogelijk, terwijl ik (tijdelijk) in mijn huidige huis wil blijven wonen? Jazeker! Lees snel verder!

  Hoeveel wordt voor huizen die te koop staan gevraagd?

  Wij van de Nederlandse Vastgoed Maatschappij hanteren een heel eenvoudig systeem. Vul om te beginnen uw gegevens in op ons online contactformulier. Omdat wij al zeker 600 eigenaren van huizen hebben kunnen helpen, weten wij welke huisprijzen de vastgoedmarkt momenteel accepteert. Na uw bericht ontvangt u binnen 1 werkdag van ons een richtprijs. Na een grondige bezichtiging aan het huis dat u te koop wilt zetten, bieden wij een officieel bod uit. Gaat u hiermee akkoord? Dan wikkelt de notaris de verkoop af. De overdracht is dan rond, en u kunt uw woning tegen een leuk bedrag bij ons terughuren. Tijdelijk, omdat u uw nieuwe huis nog niet in kunt bijvoorbeeld, of voor langere duur. U zult zich aan uw hoofd krabben waarom u ons nog niet eerder om hulp heeft gevraagd!

  Uw bewezen en ervaren partner

  Huizen worden overal te koop gezet. Soms levert dit hoge schulden op. De makelaar kost meer dan verwacht. Er duiken verschillende rekeningen op waar voorheen geen melding van werd gemaakt. En het verkopen duurt veel langer dan gehoopt. Kies daarom voor de verkoopzekerheid van de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Huizen die ons te koop worden aangeboden, kopen wij met veel plezier op. Zo zijn wij blij met de verkoop en u met de huur. U kunt immers tegen een leuk bedrag, en zonder benauwende hypotheek, in uw huis blijven wonen! Kies dus nu ook voor onze:

  • Snelle aanpak
  • Triple A status
  • Ruime ervaring
  • Verkoopzekerheid
  • Betrouwbare experts

  Schakel ons vandaag nog in

  U begrijpt, de Nederlandse Vastgoed Maatschappij is uw ideale partner op de vastgoedmarkt. Bel ons vandaag nog via 0800-0200508. Wij weten wat voor huizen die te koop staan gevraagd wordt, en hoe u daar uw voordeel uit kunt halen!

  Wat kun je van ons verwachten?

  Een eerlijke prijs

  We zoeken samen met jou naar een ideale mix tussen het realiseren van je wensen en een optimale opbrengst van je woning. We zijn daarin eerlijk en transparant.

  Vlot geregeld

  Je ontvangt van ons doorgaans binnen 1 dag een richtprijs. Bij acceptatie kunnen we de verkoop van je woning direct in gang zetten. Wij regelen het voor je!

  Een passende oplossing

  Achter iedere verkoop zit een verhaal. Wat jouw verhaal of situatie ook is, wij bieden je altijd een passende oplossing. Zodat jij vlot die volgende stap kunt zetten. Er is veel meer mogelijk dan je denkt.

  Direct zekerheid

  Geen financieringsvoorbehoud, geen bouwkundig onderzoek. Flexibiliteit in de overdracht. Bij ons weet je direct waar je aan toe bent.

  Zo werkt dat

  Vul een vrijblijvende aanvraag in. Binnen 1 dag krijg je van ons een eerlijke
  richtprijs. Enkele dagen na de bezichtiging ontvang je van ons een bod.

  Je huis verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

  aanvraag

  prijs indicatie

  bezoek

  bod

  bedenktijd

  deal