Wij kopen uw huis graag op

Heeft al wel eens overwogen uw huis te verkopen aan een huizenopkoper? Het kan u een hoop geld, tijd en gedoe schelen. De Nederlandse Vastgoed Maatschappij is zo’n huizenopkoper. Met als groot bijkomend voordeel dat u via ons unieke concept gewoon in uw woning kunt blijven wonen. Wij verhuren uw woning namelijk graag weer aan u terug. U begrijpt, dit is een win-win-situatie. U woont nog steeds, tegen een leuk bedrag, in uw vertrouwde huis. Of dat nou tijdelijk of voor lange duur is. Maar u heeft geen last meer van een (dubbele) benauwende hypotheek. Kies ook voor deze vrijheid! Bel snel uw huizenopkoper, de Nederlandse Vastgoed Maatschappij! Via 0800-0200508.

Hoe werken wij als huizenopkoper?

De Nederlandse Vastgoed Maatschappij hanteert een heel eenvoudig systeem als huizenopkoper. Wij leggen u dit graag uit. Het begint allemaal met het invullen van uw gegevens op ons online contactformulier. Zodra uw bericht bij ons binnen is, ontvangt u binnen 1 werkdag van ons een richtprijs. Daarna maken we met u een afspraak voor een bezichtiging met de huizenopkoper aan uw huis. Na deze bezichtiging bieden wij een officieel bod op uw woning uit. Gaat u hier vervolgens mee akkoord? Dan wordt de notaris ingeschakeld om de verkoop af te wikkelen. Zo verzamelt hij alle handtekeningen van de betrokken partijen. En hij maakt de overdracht gereed. Deze aanpak is snel, efficiënt en volkomen veilig. U heeft uw huis in no time verkocht en bent een (eventuele dubbele) hypotheek lichter! Mogen wij als huizenopkoper u vrijblijvend meer vertellen over uw mogelijkheden? Maak dan snel een afspraak!

De ene huizenopkoper is de andere niet

De vastgoedmarkt is een actieve wereld. Daarmee gaat gepaard dat het helaas ook een hele slinkse wereld kan zijn. Zoals in elke dynamische branche zitten ook in het vastgoed wat rotte appels. Het is dus van groot belang een betrouwbare partner, huizenopkoper te vinden. Wij drukken u graag op het hart dat de Nederlandse Vastgoed Maatschappij zo’n partner is. Wij zijn immers niet voor niets al vele jaren actief in het vak. Met al meer dan 600 tevreden gestelde woningeigenaren. Wij hebben hen als huizenopkoper reeds kunnen helpen aan een prima verkoop. Volgt u ook? Hierbij nog enkele kenmerken van ons als huizenopkoper op een rij:

  • Vlot
  • Stabiel
  • Efficiënt
  • Vakbekwaam
  • Gerenommeerd

Wilt u ook uw huis verkopen?

U wilt ook zo snel en veilig mogelijk uw huis verkopen? Tegen een mooie prijs? Bel dan snel de Nederlandse Vastgoed Maatschappij via telefoonnummer 0800-0200508. Wij zijn uw ideale huizenopkoper!