Snel je huis verkopen

  Ontvang binnen 1 dag een bod
  Huizenopkopers

  Huizenopkopers

  Bent u op zoek naar een goede deal met huizenopkopers? Dan bieden we u daar bij de huizenopkopers van de Nederlandse Vastgoed Maatschappij uitstekende mogelijkheden toe. Wij kopen namelijk uw woning. Dat doen we in een standaard situatie tegen zo’n 60-70% van de vrije verkoopwaarde. Dat is inderdaad lager dan de prijs die u er via verkoop door een makelaar voor zou kunnen krijgen. Helaas geldt voor veel verkopers dat hier vaak een flinke periode tot de daadwerkelijke verkoop overheen gaat. Om nog maar te zwijgen over de kosten die u aan een makelaar kwijt kunt zijn. Wij maken het u eenvoudig. Snel een richtprijs. Snel een akkoord en soepele afhandeling via een notaris. U heeft dan direct de beschikking over de opbrengst van de woning. Deze is belastingvrij. De gebruikelijke kosten koper? Die nemen wij als huizenopkopers van de Nederlandse Vastgoed Maatschappij voor onze rekening.

  Huizenopkopers met Triple A status bij Graydon

  De Nederlandse Vastgoed Maatschappij beschikt over een zogenaamde Triple A status bij Graydon. Dit geeft u de zekerheid dat u te maken heeft met een stabiele en betrouwbare partij. Indien u besluit om met de huisopkopers van De Nederlandse Vastgoed Maatschappij in zee te gaan, dan doorlopen we samen de volgende stappen:

  • U belt ons of vult het formulier op de website in
  • Wij geven u een richtprijs voor uw woning
  • Bij akkoord kopen we direct uw woning
  • De notaris zorgt voor de afwikkeling
  • U heeft geen zorgen meer over uw woning en/of geniet van de overwaarde

  Een van de flexibele oplossingen die wij bieden bestaat uit de mogelijkheid om uw woning van ons terug te huren. Dit kan voor een periode van een jaar. Dat geeft u de gelegenheid om de tijd te nemen om op zoek te gaan naar een andere permanente woning.

  Contact met huizenopkopers van de Nederlandse Vastgoed Maatschappij

  Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij de huisopkopers van de Nederlandse Vastgoed Maatschappij? Bel ons op 0800-0200508. Wij geven u graag vrijblijvende informatie over de mogelijkheden. Wilt u gebruikmaken van de overwaarde van uw huis? Heeft u graag de beschikking over financiële middelen uit de verkoop van uw woning? Wilt u de zorgen van het niet-verkochte huis achter u kunnen laten? Sluit dan de perfecte deal met onze huizenopkopers.

  Wat kun je van ons verwachten?

  Een eerlijke prijs

  We zoeken samen met jou naar een ideale mix tussen het realiseren van je wensen en een optimale opbrengst van je woning. We zijn daarin eerlijk en transparant.

  Vlot geregeld

  Je ontvangt van ons doorgaans binnen 1 dag een richtprijs. Bij acceptatie kunnen we de verkoop van je woning direct in gang zetten. Wij regelen het voor je!

  Een passende oplossing

  Achter iedere verkoop zit een verhaal. Wat jouw verhaal of situatie ook is, wij bieden je altijd een passende oplossing. Zodat jij vlot die volgende stap kunt zetten. Er is veel meer mogelijk dan je denkt.

  Direct zekerheid

  Geen financieringsvoorbehoud, geen bouwkundig onderzoek. Flexibiliteit in de overdracht. Bij ons weet je direct waar je aan toe bent.

  Zo werkt dat

  Vul een vrijblijvende aanvraag in. Binnen 1 dag krijg je van ons een eerlijke
  richtprijs. Enkele dagen na de bezichtiging ontvang je van ons een bod.

  Je huis verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

  aanvraag

  prijs indicatie

  bezoek

  bod

  bedenktijd

  deal